facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Address: Centralvägen 7, 739 30 Skinnskatteberg
Phone: 077183 83 00
City: Skinnskatteberg
Zip Code: 739 30



related searches: Systembolaget Jönköping, Systembolaget öppettider, Systembolaget sortiment, Systembolaget near me, Systembolaget östersund, Systembolaget Lund, Systembolaget Södertälje, Systembolaget English
Similar places near
Systembolaget Systembolaget 1 meter Liten butik med en mindre utbud i öl Super trevlig personal
Reviews
Liten butik med en mindre utbud i öl Super trevlig personal
skulle ha ett speciellt dessertvin till bakverk som inte fanns och de kände inte till vad det var. annars var personalen mycket hjälpsamma
Trevlig personal och har det man behöver.
Ett litet systembolag. Vi hittade vad vi skulle ha. Önskar man ett enormt brett utbud så är det lite fel ställe att handla på. Kan säkert beställa om man så önskar.
Liten men perfekt läge.. Parkering precis bredvid lätt att komma in och ut. Inte nå stort sortiment men basutbud och saknar man något är det bara och beställa och hämta i butiken..
Helt ok. Inte det största sortimentet, men med bra planering kan du beställa hem allt i katalogen för avhämtning.
Bra parkeringsplats, tydligt skyltat för varor: vin rött, vitt, rose, starkvaror, öl, alkoholfritt osv. Ny personal som förhoppningsvis med tiden blir lika kundvänlig, glad och spontant frågar om man behöver hjälp.
Om man tvunget vill betala för sin sprit går väl Systemet an. Själv har jag inte betalat för alkohol sedan 1997, då jag istället började smyga slattar från övergivna glas och burkar. Nu är jag ju grovt kriminell och saknar moral, men det är bara en liten "lifehack" till likasinnade. Till er andra - stå på er, att falla fritt som jag gjort är ett bra sätt att inse vad det egentligen innebär att vara en dålig människa. Inget jag rekommenderar, till skillnad från Systembolaget.
Detta systemet är bolaget i min hemstad, som alla system fast anpassat för ett lite.mindre samhälle, så finns helt ok med saker, men förvänta dig inte att det ska finnas allt Vill du ha nåt speciellt om man ska hälsa på i närheten, så föreslår jag att man beställer via Systembolaget, och skickar dit det, så man kan hämta till den viktiga dagen
”Man skulle kunna säga att Systembolaget i Skinnskatteberg är den lilla butiken med en stor portion av service”, skrev jag för tre år sedan och det håller än. Åker faktiskt gärna en omväg på 6 mil ibland just för att handla på detta bolag.
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;