facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systembolaget

Address: Golfvägen 2 Mörby Centrum , Danderyd 182 31, AB, SE
Phone: +46 8 755 38 38
City: Danderyd
Zip Code: 182 31


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: systembolaget stockholm, systembolaget prislista, systembolaget near me, systembolaget malmö, systembolaget öppettider, systembolaget uppsala, systembolaget lund, systembolaget öppettider lördag
Reviews
Mannen i kassan sa att jag var ”på tok för full” för att handla där trots att jag var spiknykter
Hittade ABK6 vsop Singel Estate i Mörby centrum. Det finns ca 40 flaskor kvar i Sverige på Systembolaget. Jag köpte fyra av dom eftersom den van world congac awards i sin klass. Alltid lika roligt att se vilken kvalitet man kan hitta på Systembolaget om man bara gör lite efterforskningar innan besöket. Och är villig att resa en bit för att hitta det man vill ha. Väldigt nöjd Tack ock Bock!
Bra systembolag men lite begränsat utbud när det kommer till exklusivare varor och tillfälligt sortiment
Världens trevligaste personal!
Tveksamt sortiment och kundbemötande är under all kritik, bad vänligt att få använda min rulator i affären pga mina ryggproblem, när den förfrågan nekades ville de inte heller bära mina varor åt mig. Kommer aldrig gå hit igen! Förlitar mig på Kenny utanför ICA istället.
Det är svårt hitta övergripande skyltning. Rött vin sitter längst ner i hörnet, Vitt vin saknas men hittas direkt ändå. Öl är bra skyltat.
Svårt med parkering. Alldeles för liten butik för den befolkningsökning som blir under sommarhalvåret, borde finnas en sommarfilial vid Norrteljeporten eller vid Flygfyren.
Bra tillgänglighet under förutsättning att P garaget inte är fullt av boendes alla illa parkerade SUVAR. Finns det inte ratt i dessa fordon? Eller är det elt enkelt så att de parkerar så illa att de inte eller helt enkelt inte vill
Systembolaget förleds man att tro är samma överallt; javisst är renhet, dekor och det mesta gemensamt; men de delas in i olika "lådor" och har viss skillnad i sortiment, denna har inte allt men en i alla fall öl med låg kalorihalt, något jag letade efter i flera systembolag i city men inte fann. Hyfsat med öl-sortiment och en del trevliga rom och andra drycker.
Som oftast bra service och mycket bra urval. Dock är det lite stelt med nytt sortiment och speciellt från California. Också mera sorter av Riesling hade uppskattas samt Light alkoläsk
Comment on this business

to add Systembolaget map to your website;