facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systrarna Delselius

Systrarna Delselius

About

SYSTRARNA DELSELIUS är ett bageri som är ett konditori som också är Värmdös vackrast belägna café.

Story

SYSTRARNA DELSELIUS är ett bageri som är ett konditori som också är Värmdös vackrast belägna café. Ett bageri bakar alltid sitt eget bröd. Ett riktigt konditori serverar sina egna hembakade bullar och nygräddade kakor och ett café serverar bröd, bullar, kakor, glass och till detta ett riktigt välsmakande kaffe. Även matiga pajer, smörgåsar, sallader och soppor. Nu vet du vad som väntar dig när du kommer till oss. Utsikten får du på köpet.

Address: Skärgårdsvägen 158, 139 36 Värmdö
Phone: 08-574 122 50
City: Värmdö
Zip Code: 139 36



related searches:
Similar places near
Café Sasta Café Sasta 1 km Vi slank in på caféet för en bit mat och en kopp kaffe en lördag. Mycket folk redan v...
Barista Bike Barista Bike 4 km Barista Bike arbetar med kaffe på event, mässor och andra tillställningar. Vår Barist...
Saltarö allé Marias växter och café Saltarö allé Marias växter och café 9 km God mat och jättegullig personal! Rekommenderas!
Café Sjöstugan Café Sjöstugan 11 km God mat, trevlig personal, påtår på kaffe
Låttas Bageri Låttas Bageri 17 km Underbart goda veganska blåbärsbullar! Morotsbrödet är väl värt besök till denna pitt...
Reviews
Trevlig café med enklare lunch. Utsikten på sommaren är jättefin och lunch är bra. Testa räkmackan, den är super! Systrarna Delselius ligger vackert beläget vid Grisslinge Havsbad på Värmdö. Här kan du njuta av riktigt gott hembakat och nygräddat bröd, bullar, kakor och även äta sallader, pajer, dagens soppa och annat gott. Allt är bakat på plats med särskilt utvalda och handplockade råvaror. Köp med bröd eller bakverk hem, eller lunchmacka på väg till jobbet. Du kan också stanna för frukost, lunch eller fika. Genom att låta hjärtat och inte minst magen bestämma hur vårt utbud ska se ut och smaka, får du en högst personlig upplevelse när du besöker café och konditori. Värmdös vackraste läge, gör ju inte saken sämre.
Väldigt mysigt fik med både sallader, mackor och fikabröd. Det ligger helt fantastiskt till vid vattnet. Personalen var trevliga och bullen god
Lite väl gentrifierat modern minimalistisk inredning, svart/vitt/grått/trä färgschema, chillimayo på mackan t.ex. haha efter ägarbyte och således har den tidigare charmen minskat lite. Relativt dyr men ok mat, fint läge som alltid, lugn generisk jazz på högtalarna och luftigare lokal efter renoveringen. Dock inga uttag, så längre pluggstunder får ske på annan plats, och jag rekommenderar ej latten. Största plus var definitivt personalen, mycket trevliga tjejer, både mot varandra och kunderna : Allt som allt, inte illa men inte heller extraordinärt. Ganska standard stockholmskafé.
Caffelatten är i kallaste laget tänkte att det kanske va en tillfällighet men efter gång två och tre så inser ja att det är så dom är, skulle önska något varmare och även att kunna beställa större model Detta är ju cafet med bästa utsikten tyvär så har man tappat lite av mysstämningen men det är fräscht och fräscht
Fantatiskt fin nyrenoverad lokal, verkligen tip topp. Tyvärr känns det inte som ett genuint bageri utan ganska mediokert de 6-7 gånger jag besökt platsen. Jag kommer gärna fika där framöver för den trevliga atmosfären, men inte för genuint gjorda bakelser.
Lite väl avskalad miljö! Gillade den som var för 10 år sedan med lite orientalisk inredning! Kuddar i vinrött och tunga draperier.
Gott kaffe och trevlig personal. Dock tycker jag ett bageri kan göra en pain au chocolat med mer och utspridd choklad.
Har endast köpt två croissanter här än så länge och ja dyrt är väl förnamnet. Nästan 80kr för två stycken. Inte heller de godaste. Lite färgad efter en hemkomst nyligen från Frankrike där de kostade mellan 10kr-25kr för två, och bra mycket godare. Men efter löning så får vi testa vidare :D
Väldigt fint utbyggt och nyrenoverat i och med namnbytet. Dyrt som man förväntar sig, vilket är okej givet läget. Bullarna är inte lika knäckiga och goda som förr. Salladerna som säljs som lunch är oacceptabelt små i portionerna att varken jag eller min fru blev mätta någon av de två dagarna vi provat det. Fick inte heller med något bröd vilket ändå känns förväntat på ett bageri. De får ta vilket pris de vill men jag förväntar mig att bli mätt om jag köper en lunch att ta med.
Trevligt bageri med mycket gott bröd och goda bakverk tillhörande servering. Bra läge med utsikt över fjärden
Comment on this business

Directions to Systrarna Delselius with public transportation


Grisslinge 40 meters
432
433
434
435
435C
436
437
438
439
440
474
492
Ålstäket 210 meters
432
433
434
435
435C
436
437
438
439
440
474
492
Ålstäket 230 meters

to add Systrarna Delselius map to your website;