facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systrarna K

Systrarna K

About

Vi arrangerar KREATIVA DAGAR, HELGER och VECKOR som är fulla av roliga evenemang som ger dig inspiration, kunskaper, energi och glädje.

Story

Vi arrangerar olika KREATIVA VECKOR som är fulla av roliga evenemang som ger dig inspiration, kunskaper, energi och glädje i både Sverige och Spanien.

Kreativa veckor med bland annat yoga, frigörande dans, workshop i luffarslöjd, medveten vandring, föreläsning om livets insida och utsida.

Vi är inte bara systrar utan också bästa vänner men bor 65 mil ifrån varandra. Båda har idéer om att skapa en verksamhet i ett varmare land under vinterhalvåret. Därför är detta både något vi bägge drömt om att göra men också något som vi kan göra tillsammans.
Vi har många strängar på vår lyra och älskar det vi gör!

Vi börjar 2018 med två veckor i Sverige. 14-18 maj hos Andrea i Kungsgården, Gästrikland och en senare i sommar hos Dunja i Skåne. Hösten 2018 bär det av till Spanska sydkusten.
Våra hemsidor heter naturligtochvis.se respektive pluradivisa.se.

Products

Kreativa dagar/helger/veckor - med bland annat yoga, frigörande dans, workshop i hantverk, medveten vandring, föreläsning om livets insida och utsida.

Address: Åtterstavägen 15, 81293 Kungsgården
Phone: 0739328310
City: Kungsgården
Zip Code: 81293



related searches: Systrarna k age, Systrarna k karin karlson
Similar places near
Björkestahallen, Nykvarn Björkestahallen, Nykvarn 218 km Hur bra hall som helst fräsch och väldigt fin utsikt i cafeterian
MW EnergiHarmoni MW EnergiHarmoni 366 km MW EnergiHarmoni erbjuder Kurser i Personlig och Andlig utveckling, Meditationskvälla...
Estetik By Me Estetik By Me 366 km Om du vill bli väl omhändertagen så tipsar jag verkligen om Therese!! Kan sitt jobb o...
Naturligt & vis Naturligt & vis 367 km Yogakurser, intuitiv massage, egna produkter, föreläsningar. Den långa beskrivningen...
Comment on this business

to add Systrarna K map to your website;