facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Systrarnas Mat & Café, Broby

Address: Storgatan 7, Broby, 280 60 Broby, Sweden
Phone: 04441452
City: Broby
Zip Code: 280 60


Similar places near
Tydingesjöns camping Tydingesjöns camping 3 km Var och besökte deras mc fik, detta arrangemang har blivit mycket sämre än det var ti...
Reviews
Köpte catering meny till födelsedag, toast med chevreost, pinjenötter och honung, fläskfilé med svamp och paprikacreme, potatisgratäng med grönsallad, till efterrätt blev det vaniljpannacotta. Alltihop till min och gästernas fulla belåtenhet. Exellent service med hemleverans i värmeförpackning så det var bara att servera.
+Mycket goda räkbaguetter. Mysigt. Gott om plats. Toalett finns. - På grund av coronan skulle man vänta innan trappan upp till kassan, men då kom ingen personal. Först när vi gick upp för trappan blev vi expedierade. Fanns veckotidningar för läsning men inga som handlade om t.ex. historia och vetenskap.
Mycket trevligt. Trevlig och god personal service. Gott kaffe latte och goda frallor och övrigt som kakor. God mat.
Det var tredje året som vi köpte 3-rätters meny från Systrarna i Broby Lika fantastik mat jättegott väl tilltagna portioner och bra priser,tack för jättefin service vi återkommer säkert till nästa år från 6 personer i Vinslöv Sven-Erik o Ann-Louise, Åke o Eva , Birger o Hildergard
God service. Personal alltid på gott humör , trevliga. Gott café och goda smörgåsar och smörgås tårta. Finns även en skyllt som står håll avstånd, det finns även avstånd och handsprit på grund av Covid-19. Trevlig café och lunch café.
En del av deras mat smakar jättegott. Sedan finns det andra rätter som inte håller samma nivå. Deras begränsade öppettider gynnar inte någon som jobbar långa dagar för då är det stängt.
Maten var riktigt god och jag kommer att beställa mat fler gånger.
Härlig och mycket fräsch sallads- och pajrestaurang, och med mycket trevlig personal. Humana priser och mycket mat.
Förträfflig mat. Bra bemötande.
Beställde vårbuffen, mycket god och uppskattad
Comment on this business

Directions to Systrarnas Mat & Café, Broby with public transportation


Broby busstation 190 meters
542
545
Broby Helge å 290 meters
542
545

to add Systrarnas Mat & Café, Broby map to your website;