facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tåbelunds Vårdcentral

Address: Solvägen 33, 241 31 Eslöv
Phone: 0413351200
City: Eslöv
Zip Code: 241 31



related searches: Brahehälsan Eslöv, 1177 Skåne
Similar places near
Capio Specialisthuset Eslöv Capio Specialisthuset Eslöv 926 meter Tycker detta stället är kanonbra.Först möts man i receptionen av trevlig personal o s...
Brahehälsan Brahehälsan 1 km Hör av mig till Brahe hälsan för vill be om en annan läkares synpunkt men får svaret ...
Reviews
Här blir man sedd, hörd och omhändertagen. Fantastiska läkare, sköterskor, psykologer och annan personal. Tack för att ni finns här för oss!
Drar mig för att gå till Vårdcentralen. En manlig läkare frågade om jag var gravid. En annan sa att migrän har var och varannan. Eftersom jag frågade om det var relaterat till bilolyckor, som jag varit med om. Otrevliga. Vill aldrig dit mer.
Mycket otrevlig personal , dåligt bemötande och det hände absolut ingenting. Kommer att byta till en annan vårdcentral omedelbart.
Dom nekar dig vården för de är lata och visar inga medkänsla. Gå inte dit om du vill få bra vård.
Har alltid blivit väldigt bra och korrekt bemött. Har haft samma läkare sedan drygt 15 år, och det visar ju att personalen trivs. Kan verkligen rekommendera denna vårdcentral
Trevligt bemötande i telefon, fanns ingen tid när jag ringde men jag blev uppsatt på väntelista och blev kallad bara några veckor senare. Läkare empatisk och kunnig. Överlag nöjd!
Fantastiskt bemötande! Har precis listat om mig och detta är den bästa vårdcentral jag någonsin varit på
Comment on this business

to add Tåbelunds Vårdcentral map to your website;