facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Täby Tandläkarna - Din tandläkare i Täby centrum

Täby Tandläkarna - Din tandläkare i Täby centrum

About

Täby Tandläkarna i Täby Centrum är en privat klinik som erbjuder dig ett personligt och komplett utbud av tandvård i en lugn och stressfri miljö.

Story

Varmt välkommen till Täby Tandläkarna centralt belägen i Täby Centrum och nu även med i Facebook.

Vi är en privat klinik som erbjuder dig och din familj ett personligt och komplett utbud av tandvård i en lugn och stressfri miljö. Vår mottagning har generösa öppettider, och våra tandläkare och tandhygienister är flexibla med att tillgodose dig tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Kliniken består av två separata team, "Nazafarin" och "Shahram".

Kontaktuppgifter för team Shahram är:
Tel: 08 - 638 07 67
Epost: [email protected]

Kontaktuppgifter för team Nazafarin är:
Te: 08 - 768 07 07
Epost: [email protected]

Vi erbjuder dig komplett utbud av tandvård – estetisk tandvård, tandkirurgi, tandimplantant, rotfyllning, tandfylling, snarkskena, tandhygienist m m.

Vi värderar det personliga omhändertagandet högt och all behandling planeras i samråd med dig som patient. Vi har lång erfarenhet för att ta hand om dig som är tandvårdsrädd.

Vi är anslutna till försäkringskassan.

Vi välkomnar alla familjemedlemmar. Barn och undgomar upp till 19 år får gratis undersökning och behandling. Vid behov av akut tandvård kan vi erbjuda dig tid omgående även helger.

Studentrabatt 10% – ta med dig ditt Mecenatkort


Besök gärna vår webbsida på www.tabytandlakarna.se. Du är varmt välkommen att kontakta Täby Tandläkarna för mer information.

Address: Göran Elgfelts gata 2, SE-18334 Täby
Phone: 08-7680707
City: Täby
Zip Code: SE-18334



related searches: Akut tandläkare Stockholm, Folktandvården Täby, Tandhygienist Täby Centrum, Folktandvården Danderyd, Folktandvården Täby kyrkby, Aqua Dental Stockholm, Aqua Dental priser, Folktandvården Åkersberga
Similar places near
Täby vårdcentral Täby vårdcentral 212 meter Ringde för ca 2 veckor sedan kl 8 för att få en "akuttid" . Det besväret ja...
Aleris Specialistvård Täby Aleris Specialistvård Täby 273 meter Besökte för operation. Fick vänta i väntrummet 5 min innan jag blev inkallad. Ombyte ...
Reaktivering Furuhöjden AB Reaktivering Furuhöjden AB 3 km Furuhöjden är en mycket tråkig upplevelse. En byggarbetsplats med störande buller. In...
Reviews
Kan varmt rekommendera Tandläkare Shahram Pouladi på Täbytandläkarna. Han tog emot mig akut trots att han var på väg hem. Mycket professionellt och vänligt bemötande. Jag kommer definitivt besöka honom igen.
Mycket proffsig och bra hjälp vid behandling samt trevlig personal. Kan inte bli bättre.
Shahram är en väldigt duktig och professionell tandläkare med oerhörd känsla för service.
För mig som är alltid lite rädd för tandläkare, var besöket ett nöje. Personalen var väldigt trevligt och gav goda råd hur jag sköta mina tänder.
Ding är otroligt yrkesskicklig. Bästa tandläkaren någonsin.
Comment on this business

to add Täby Tandläkarna - Din tandläkare i Täby centrum map to your website;