facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tåg i Bergslagen AB

Tåg i Bergslagen AB

About

Tåg i Bergslagen knyter samman de fyra bergslagslänen. Vi gör allt för att öka möjligheterna att pendla till arbetet eller studierna, resa i tjänsten eller på fritiden.
Bolaget ägs av Landstingen i Örebro, Västmanland och Gävleborg samt Regio



"Tåg i Bergslagen knyter samman de fyra bergslagslänen Dalarna, Örebro, Västmanland och Gävleborg. Vi grundades år 2000 och ägs till lika delar av Region Örebro, Region Västmanland, Region Gävleborg och Region Dalarna.Tågtrafiken är upphandlad. Sedan december 2016 och tio år framåt är SJ ansvariga för trafiken och kör tågen på uppdrag av Tåg i Bergslagen.Tåg i Bergslagens uppdrag är att driva och utveckla tågtrafik och kollektivtrafik i Bergslagsområdet, och vi arbetar för att öka möjligheterna för dem som bor här att pendla till arbetet eller studierna, resa i tjänsten eller på fritiden. Genom att arbeta för samordning mellan tågen och länstrafikbolagens bussar vill vi göra det enkelt att resa till och från orter i hela Bergslagen."
Address: Mästargatan 6a, 78171 Borlänge (commune)
Phone: 0722411260
City: Borlänge
Zip Code: 78171


Similar places near
Nordisk Spårteknik AB Nordisk Spårteknik AB 1 km Järnvägsbolag som håller på med svetsning, underhåll och banarbete
JN-Track AB JN-Track AB 2 km JN-Track erbjuder erfarna bantekniker, svetsare, besiktningsmän m.m. för underhåll, n...
LLT Railparts AB LLT Railparts AB 2 km Produkter och tjänster för järnväg i Sverige, Norge och Danmark
Svensk spårbesiktning AB Svensk spårbesiktning AB 2 km Svensk spårbesiktning AB startades i September 2014 med Signalbolaget AB som delägare...
Reviews
Bedrövliga min dotter skulle åka från Linköping till Avesta . När hon kom till Västerås slutade tåget att åka och jag vi åka o hämta henne där. Ingen ersättning på detta har vi fått om jag inte kunnat hämta henne vad hade då hänt hotell eller så bedrövliga
Hur kan ni ta betalt, när ni har en fungerande toalett och man kan inte tvätta händerna för det finns knappt vatten eller tvål i toaletten. Jag åkte linje mellan Ludvika och Stockholm
Ganska värdelöst. Av de senaste 3 gånger jag åkt så har det varit tågfel/tågbyte 2 av dem. Trots att man bokat ett direkttåg så kan man få gå av och byta till ett annat tåg för att det första tåget ska vända. Ofta förseningar, dålig info, dåliga lösningar vid frekventa tågfel. Rekommenderar nästan att åka en omväg för att slippa åka med detta bolag, helt klart värt i längden.
Kundtjänst hänvisar till SJ? Mer än 60min väntetid för att få reda på att det är Dalatrafik som säljer biljetter men tyvärr inte åt TiB?
Sluta mörka punktlighet! Skulle ta tåget Falun-Borlänge-Ludvika, vad händer? Jo, tåget inställt MEN står på parongen utan att släppa på nån, sen åker det iväg enlig vanlig tidtabell till Borlänge och GÅR SOM VANLIGT DÄRIFRÅN?!? MED EN STOR SKYLT "ÖNSKAR EN TREVLIG RESA"?!!?! Inte första gången det hänt heller, börjar bli omöjligt att se detta företag som ett seriöst alternativ till bilen för jobbpendling Tåg i Bergslagen börjar ju bli ett skämt och jag börjar undra om de med flit bara trollar sina kunder vid det här laget...
Åkt 3 olika tåg idag med bebis och barnvagn. Detta var det enda tågbolaget där konduktören var på tårna och hjälpte mig till bästa vagnen med mycket plats samt hjälpte mig upp på tåget. Stort tack. Uppskattat!!
Kommer för sent för ofta. Trafikverket månar om industrins godståg så att passagerarna får vänta o missar sen anslutningen. De hanskas verkligen dåligt med resenärers tid och andra delar av industrin som inte är godståg.
Vill ge ett fång till Christoffer Wallin och den kvinnliga tårgföraren som hjälpte till när min man blev sjuk på tåg 8174 den 8/3 från Mjölby. Ni gjorde ett helt fantastiskt fint jobb. Tack än en gång från två jättenöjda resenärer.
tycker tåg i bergslagen är jätte bra. punktliga, trevlig personal. blev lite sämre sedan SJ tog över dock :/
Sämsta som finns antigen kommer de 1 timme sent eller åker 5 min tidigt
Comment on this business

to add Tåg i Bergslagen AB map to your website;