facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tämta Ridklubb

Tämta Ridklubb

About

Klubben för dig som älskar hästar och vill mer än bara rida. Hos oss får du hjälpa till att ta hand om hästarna.

Instagram: _tamtaridklubb_

Story

Ridklubben startades 1973 i liten skala med ett fåtal hästar. Med åren har Tämta Ridklubb utvecklats till dagens ridskola med 14 hästar i våra stallar, såväl ponnyer som stora hästar. Hästarna går lektion sex dagar i veckan. En dag vilar de.På dagarna är hästarna ute i hagarna och busar. Skönt tycker de!


Tämta Ridklubb har ca 300 medlemmar, av dessa är ca 150 lektionsryttare. Klubben är en ideell förening och styrs av en styrelse. I klubben finns olika aktiva sektioner, t.ex. ungdomssektionen Amor.


Under terminerna anordnas tävlingar och andra aktiviteter för lektions- och privatryttare. På somrarna, då vi inte har ridläger, har våra hästar sommarlov.


Ridklubben har ett ridhus och en stor gruspaddock. Det finns även en hinderpark. Runt anläggningen finns natursköna ridvägar bl.a. till sjön Säven. Där kan både hästar och ryttare bada.

Address: Tämta Västra Skattegården, 513 93 Fristad
Phone: 033262130
City: Fristad
Zip Code: 513 93



related searches: tämta ridklubb ridläger, ridskola tämta, tämta ridläger, tämtas hästar, stall tämta, alingsås ridklubb, ridskola borås, ridskola herrljunga kommun
Similar places near
DgEvents DgEvents 9 km Arrangerar tävlingar i Discgolf
Fristads Styrkeklubb Fristads Styrkeklubb 10 km Nu under omstrukturering så är den katastrof. Den var hemsk innan bygget som den är ...
Fristads Drillshop Fristads Drillshop 12 km Försäljning av drillutrustning via internet
Reviews
Fantastiskt välordnad tävling
En trevlig klubb med familjär känsla. Trevliga tävlingar trots gammal anläggning men mycket fräsch. Vi kommer gärna tillbaka på tävling.
Bra ridläger!
Comment on this business

to add Tämta Ridklubb map to your website;