facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tångabergs Sport

"Sportshopen i Varberg erbjuder sina kunder en stor och välfylld butik på 2 200 kvm. Vi har ett stort sortiment av kläder, skor och märkesvaror för hela familjen. Hos oss finner du bland annat funktionskläder till vandringen, cykelrundan, gymmet och vardagen. Behöver du ett par nya löparskor, vill du göra en fotanalys för att få fram ett par bra sulor eller införskaffa stövlar till barnen?Då har vi vår stora skoavdelning för dig.Oavsett aktivitet och plånbok finner du vad du söker hos oss och lite till. Kom in så hjälper vi dig! Du hittar oss i Lugnetrondellen i Varberg handelscentrum. Från E6 väljer du avfart Varberg C och följer skyltar mot centrum tills du når Lugnetrondellen. Varmt välkommen till oss på Sportshopen i Varberg"
Address: Kärravägen 17, 432 95 Varberg
Phone: (0340) 622633
City: Varberg
Zip Code: 432 95


Similar places near
Team Sportia Varberg Team Sportia Varberg 6 km Bra. Lagom stor butik med trevlig personal.
Reviews
Stort utbud och bra priser på sport- och fritskläder
Väldigt trevlig personal som hjälpte mig välja skor! Mycket serviceminded personal både ute i affären och i kassan!
Ett fanastiskt bemötande vid reklamation av löparskor som var 10 mån. Fick nya på direkten. Nöjd kund återkommer alltid :-
Mycket bra sortiment. Kunnig personal
Fina kläder, bra kvalitet, dyrare men med bra rabatter, snäll personal. Är stor som storlekar, ta en storlek mindre om normalt.
Kommer aldrig mer att skicka efter något från Sportshopen. Det tig en månad innan leverans och efter stt jag returnera så har jag inte fått tillbaka pengarna fast det snart är en månad sedan jag skickade tillbaka varit.
Stort utbud bra priser, och du slipper åka in i krigszonen i centrala Varberg.
Bra priser och har väldigt mycket grejer. Dock försvinner en stjärna på grund av att det är så få omklädningsrum
Bra kläder till bra priser med en bra och serviceminded personal samt enkelt att ta sig till.
Riktigt mycket kläder, nästan för mycket, blir plottrigt. Visar ofta fel priser på skyltar, omärkta varor och säljaren vill inte korrigera priset till det som är på skylten, inte hur man tar hand om kunderna, högre instanser är meddelade om detta.
Comment on this business

to add Tångabergs Sport map to your website;