facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tängerdalens camping & café

Tängerdalens camping & café

About

Tängerdalens camping & café är en familjeägd verksamhet som ligger vackert beläget vid sjön Tängran. Här finns badplats och vacker natur.



"Uthyrning av ställplatser, övernattningsrum, kajak, kanot, supbräda.Konferens, mötenCafé, lättare maträtter"
Address: Övertänger 160, 79026 Enviken
Phone: 0702806724
City: Enviken
Zip Code: 79026



related searches: Tängerdalens camping & café enviken reviews, Husbil uthyres Enviken
Similar places near
Jonssons Fik & Butik Jonssons Fik & Butik 6 km Kanon trevligt ställe med super goda bakverk, kan varmt rekommenderas Mat: 5/5
Reviews
Väldigt fin camping. Tagit dit frugan och kidsen 5 år i rad, blir nog 5 år till. De nya ägarna gör ett magiskt jobb och är otroligt trevliga och lätta att ha att göra med
Väldigt mysigt läge bredvid två sjöar! Rent, fräscht och fina lokaler. Men kronan på verket var campingägarna! Vilket bemötande och service, jag och min kille kommer besöka er igen! Tack och på återseende
Perfekt för husbilar! 24 platser med el. Några till utan. Ligger väldigt vackert vid sjön. Bra faciliteter såsom dusch och tvättstuga. Kanot, pingis, badbrygga, sandstrand, liten lekplats, grillmöjligheter, café med bra priser. Ägarna är glada och väldigt serviceminded. De har ordnat med mysiga temakvällar och har planer för mer. Vi stannade för en kopp kaffe och åkte därifrån övervägandes att köpa husbil till nästa år!
Bra ställplatser, bra service nara till allt.Plats: 5/5
En camping som levererar väldigt högt och mycket! Personalen har ett mycket trevligt och lösningsfokuserat bemötande, de har mycket rimliga priser och bättre standard på sina faciliteter än de flesta andra campingar. Om fler skulle ta efter deras koncept skulle förmodligen camping bli ännu mer vanligt i Sverige. Rekommenderas varmt!
En jättemysig plats, skulle gärna stått fler dygn men blev utan foder till hunden så var tvungna åka vidare men åker vi den här vägen fler gånger återkommer vi.
En mycket trevlig ställplats som är väl värd att stanna till på. Tillmötesgående och trevlig personal/ägare. Lugnt och skönt läge med tillgång till allt man behöver ink. egen liten badstrand för gästerna. Helt enkelt toppen! Ett litet minus utvecklings möjlighet är det förnärvarande inte finns möjlighet att köpa färskt bröd på morgonen. Vi kommer tillbaka, var så säkra!
Länge pratat om att åka hit. Äntligen blev det av. Mycket trevlig bemötande, personligt. Liten men mycket familjär camping/ställplats. Husbils platserna, med nygjorda fina uppställningsplatser, med vacker sjöutsikt. Husvagns platserna, något lite sluttande på gräs ovanför husbilarna, med utsikt över delar av lekplatsen och sjön. Servicehuset med dusch och toaletter, med öppen planlösning av köksdel och "vardagsrum". Tidningar och "lånet"böcker till dem som är intresserade. Tag gärna med en läst bok och byt. Utrustat gym till gästerna. Finns mer att skriva, men upptäckt det själva. Kommer att bli fler gånger vi åker till denna enligt oss pärla. Varit hit igen, firade en stillsam och skön midsommar. Kommer att troligen avsluta årets campande på detta underbara ställe...och längta tillbaka kommande år..
Litet och mysigt med trevlig personal. Minus är att det inte finns någon restaurang i närheten
En jättebra trevlig ställplats med utsikt över Tängersjön .Där man verkligen kunde koppla av och bara vara. Trevlig bemötande av personal. Rent o snyggt på alla utrymmen man hade och tillgå på campingen. Blir en återkommande ställplats.Annika
Comment on this business

to add Tängerdalens camping & café map to your website;