facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tängsta Gård

Tängsta Gård

About

Unik & rustik festlokal till bröllop och fest! En komplett festlokal som ger er möjlighet att ta med egen dryck. Även livsmedelsgodkänt kök. Välkommen!

Story

Unik & Rustik festlokal till bröllop och fest! Vi erbjuder på Tängsta Gård, Köping, Västmanland, en komplett festlokal där ni även kan ta med egen dryck. Ljudanläggning, bar, stolar, bord porslin, dukar mm finns i festlokalen som även har ett livsmedelsgodkänt kök där ni kan hyra in en kock eller förbereda maten själva. Välkomna ut för en visning i vår vackra lantliga miljö!

Address: Tängsta Gård, 73193 Köping
Phone: 0736187590
City: Köping
Zip Code: 73193



related searches: Larssons lada
Reviews
Kan inte tänka mig en bättre lokal att ha bröllop i! Otroligt vacker och allt man tänkas behöva finns på plats. Köket är av restaurangklass. Ägaren Sara är fantastisk och enkel att ha att göra med! Vi är otroligt nöjda med allt!
En underbar plats helt perfekt för bröllop.
En otroligt vacker plats att ha bröllop på! Lokalen är helt perfekt. Ägaren är dessutom mycket trevlig och hjälpsam. Rekommenderar Tängsta Gård till alla!
Hade vårt bröllop i denna fantastiska lokal som har allt man kan önska för en lyckad fest och som i vårt fall, ett magiskt bröllop. Miljön runtom är mysig och idyllisk. Fin sovsal för gäster och supermysig svit. Trevliga ägare som verkligen har lagt ner mycket tid och jobb för att det ska vara på topp. Tängsta gård håller toppklass. Rekommenderas varmt.
Vi gifte oss här 2019 och finare ställe går inte o hitta! Och Sara är helt underbar o ger så mycket tips o hjälp. Tack Tängsta Gård för att ni uppfyllde vårat drömbröllop
Allt med det här stället är bra! Sara och hennes man som driver gården är magiska och tar emot en med öppna armar och gör allt för att ens fest ska bli så lyckad och smidig det bara går. Rekommenderas mer än varmt!!
Utmärkt ställe att ha tex som vi, bröllop ! Allt finns för att ordna en bra fest.
Väldigt gemytligt ställe passande för bröllop och andra festligheter. Härligt att kunna sova i sovsal i direkt anslutning till eventlokalen.
En helt fantastisk lokal för festligheter.
Fantastiskt ställe att ha bröllop på. Stort plus för sovsalen för gäster och den avskilda sviten för brudparet.
Comment on this business

to add Tängsta Gård map to your website;