facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tånnö Badplats

Address: Värnamo
City: Värnamo


Similar places near
PK Transport PK Transport 5 km Korrekt företag,pålitliga. Alltid bra bemötande. Rekomendare denna Bud firma
Livet på Karlsdal Livet på Karlsdal 6 km På Karlsdal utanför Hånger, Värnamo driver vi, Kristin och Pelle Karlander vårt livsp...
Vilda Delikatesser Vilda Delikatesser 8 km Konceptet att ge mer folk chansen att prova på vilt är vårat motto. Därför har vi tag...
Akuten Akuten 9 km Jag skulle föreslå att man kollar upp beskrivningen för ordet "akut". När m...
Värnamo Sjukhus Värnamo Sjukhus 9 km Tandläkaren eller vådcentralen bra
Devils hundartiklar Devils hundartiklar 9 km Bra produkter och kunnig personal, kommer handla mer av Devils hundartiklar.
DaloLindén AB DaloLindén AB 10 km Trevligt kundbesök med Mikael
Euromaster Värnamo Euromaster Värnamo 10 km Mycket bra service! Lämnade in bilen för byte av däck och valde till hjulinställning ...
Herr Frisör Erko Herr Frisör Erko 10 km Bra service och nöjd med resultatet.
Din Maskin Din Maskin 10 km Bra services och trevlig personal
Adis Cuisine Adis Cuisine 10 km Snabb servering, personalen är på hugget men väldigt trevliga och verkar gilla sitt j...
Trädfällaren Trädfällaren 10 km Vi är ett litet företag som har inriktat oss på fällning, sektions fällning, röjning ...
Stall Stomsjö Stall Stomsjö 10 km Man kan inte slänga sina sopor någonstans, allt är stängt. Värdelösa öppettider....
Reviews
Fint och lugnt, lite svårt att hitta avfarten från bilvägen då den är lite dold. Sen så är omklädningsrummet samt toan ej välskött. Hittade även en massa blodiglar i vattnet.
Fin kommunal badplats med både långgrund sandstrand och brygga med stege. Bra vatten för att vara insjö och fin sandbotten. Dock svårt att hitta dit eftersom det inte fanns någon skyltning med badplats från vägen. Sväng vid skylten Tånnö för att hitta dit.
Stannade på väg upp till huvudstaden för ett välförtjänt dopp. Vi hade stranden och bryggan för oss själva och det passade oss perfekt. Ett bra ställe för den som vill gå i från stranden liksom för den som föredrar bryggan!
Trevligt! Många fina stenar att balansera.
Helt ok bad. Grunt runt bryggan, men blev ganska snabbt djupare utanför. Brunvattensjö, men hyfsat siktdjup och det var inte ofräscht.
Fin badplats med brygga. Är inte långgrunt, har bekvämt djup för äldre simmare utanför bryggan, med barnvänligt djup vid stranden.
Jättefin lite mindre och avskild badplats. När vi var där var vi ensamma på stranden. Sandstrand för små barn, grunt vatten, brygga, omklädningsrum och eldstad.
Liten badplats med brygga, torrdass med ramp, omklädningsrum, gräsmatta, lite sandstrand. Grillplats, bord, gungor. Plats för 10-15 bilar. Trång väg ner, svårt att mötas.
Nu efter att badplatsen är rensad från vass av en skicklig blekingeentreprenör så känns det behagligt att besöka platsen för bad o dylikt.
Liten trevlig badplats med fin långgrund sandstrand.
Comment on this business

to add Tånnö Badplats map to your website;