facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tårtrummet

Tårtrummet

About

Konditoriet med det lilla extra. En fikaoas med en härlig, unik och personlig atmosfär i gemytliga Åkarp! Gångavstånd från Åkarps tågstation ca 400 m.

Story

I vårt café och butik hittar ni förstklassigt kaffe, serveringstårtor, säsongsbundna bakverk, praliner, franska macarons, te, desserter och mycket annat gott! På lördagsmornar har vi vårt egna nygräddade surdegsbröd och frukostbullar!

Vår nisch är kvalitet och hantverk, inget kan bli bättre än de råvaror man jobbar med. Allt görs från grunden. Råvaror som är billiga och med dålig kvalitet, halvfabrikat och syntetiska smakaromer är portförbjudet här.

Vi kan många gånger erbjuda allergivänliga alternativ såsom gluten, laktos, nöt/mandelfria bakverk. NOTERA dock att spår alltid kan finnas då vi har det i våra lokaler, ansvaret är alltid upp till kunden att avgöra. För de flesta fungerar detta alldeles utmärkt. Om det ej får finnas spår av så hänvisar vi till specialbagerier som inte har några allergener alls i lokalen.

Vi tar emot tårtbeställningar, tänk på att man aldrig kan vara ute i för god tid för att få en specialdesignad tårta. Dessa tar många gånger flera timmar att skapa och vi har många gånger vissa datum helt fullbokade över ett år i förväg.

Address: Stationsvägen 5, 23253 Åkarp
Phone: 040460230
City: Åkarp
Zip Code: 23253



related searches: Tårtrummet akarp
Reviews
Det är alltid trevligt med ett besök här. Vilka bakverk! Brukar även ibland äta lunch, alltid gott.
Bästa stället helt enkelt! Allt är bra! Mat, platsen, personalen. Bäst!
Mycket fint ställe med trevlig personal och mycket god mat.
Mysigt café med uteservering på sommaren. Ligger i ett hus byggt 1905. En del av den gamla interiören har bevarats så som fina kristallkronor. Barnvänligt ned en liten hörna för barn. Fina kakor och pajer samt tårtor med flera allergivänliga alternativ. Mycket bra service och engagerad ägare. Återkommer gärna!
Trevlig personal, goda kakor och gott kaffe. Minus, tog lite tid annars hade det blivit 5 stjärnor
Läckert o hembakt! Charmig miljö.
Jättegoda bakverk. Trevlig personal!
Jättemysigt ställe med goda bakverk. Trevlig personal som ser till att kunderna trivs. Liten uteservering . Ett ställe man gärna återkommer till.
Alltid förstklassig fika!
Comment on this business

to add Tårtrummet map to your website;