facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taco Bar

"Catering från Taco Bar, från 149:-/ppVi dukar fram det allra bästa vi har att erbjuda och du och ditt sällskap gör era egna Tacos enligt egna preferenser.Om ni är ett mindre sällskap på 10 personer eller skall ha ett stort event för 200 eller fler så erbjuder vi en smakfull lösning som är perfekt för alla olika tillfällen.Vad som ingår:Tortillabröd, nachos, hotsås, gräddfil, färsk salsa, sallad, hackad rödlök, koriander, riven ost, guacamole, jalapeños, pink pickled onions, lime, samt en blandning av våra mest uppskattade varma fyllningar.Läs mer om catering från Taco Bar på vår hemsida."
Address: Dialoggatan 2 , Huddinge 141 75, AB, SE
Phone: +46 8 710 45 25
City: Huddinge
Zip Code: 141 75



related searches: Taco bar huddinge prices, Taco bar huddinge menu, Taco bar huddinge reviews
Similar places near
Metropolen Foodcourt Metropolen Foodcourt 5 km Åt en kyckling pizza där idag. Det var verkligen en av de värsta sortens pizza jag nå...
Reviews
Helt ok! Snygg uppläggning. Foodcourten suger, endast träbestik.Mat: 5/5
Jag älskar kyckling burritos men just här var det nästan ingen sås, smakade väldigt torrt.Mat: 2/5
Dålig service, vägrade ge mig extra gräddfil trots att jag sa att jag gärna betalade för det, beställde en Nacho de Luxe utan sallad, fick ett berg av sallad och bara en suck när jag sa till om det. Rekommenderas inte.
Bästa taco bar utan tvekan, varit och ätit på många men den här...ju den här är som sagd bäst,service,bemötande och självklar maten. Rekommenderas stark om du besöker Heron City.
Personal vet inte hur mkt köttfärs de lägger, svararet jag fick va ”vi bara lägger som vi vill” obefintligt med köttfärs helt klart den sämsta av alla tacobars i Sthlm, efter min Nacho deluxe regular så gick jag till Babas och åt en burgare för att bli mätt. Idag lova jag mig själv att Taco Bar i Heron aldrig någonsin kommer få en krona av mig igen.
Tyvärr undermålig service. Ingen handsprit till gästerna och ostädat överlag. Personalen hävdade att de inte tog emot studentrabatt trots att de ska göra det. När maten väl serverades såg den inte bra ut, vissen koriander inuti och extremt lite fyllning i tacosen ca en matsked per taco. Det kändes som ett skämt med tanke på att jag ändå betalde 90 kr och fick mat för ett värde av max 40. Kan verkligen inte rekommendera.
Taco Bar i Kungens kurva är verkligen inte bra. Alla ser väldigt sura ut som jobbar där och servicen är inte bra alls. Vi har ätit där många gånger och det blir ofta fel som man måste betala för att rätta till. Tex beställde jag en vegetarisk rätt och fick med kött. Gick tillbaka och frågade om något blivit fel men då sa han att jag fick betala om jag skulle ha en ny. Även fått fel beställning när vi hämtat hem mat. Vi är ofta i Kungens kurva för att gå på bio, så väldigt synd att man inte längre kan käka på sitt favvo ställe pga dålig service och otrevlig peronal. Så sjukt hur det kan vara så olika för jag har en helt annan bild av tacobar då jag varit på andra ställen. Där personal har varit super och serviceminded. Vi kommer aldrig mer äta där.
Stockholms sämsta tacobar, speciellt om man beställer take away. De finns ingen genuinitet kring maten, bemötandet är trött och oengagerat. Har du möjlighet att äta något annat - gör det.
Resturang i löpande bandprincip det var väldigt rörigt och föräldrar som inte hade nån koll på sina ungar. Det gick knappt och äta i lugn och ro. Med all säkerhet blir det ett annat ställe nästa gång
Gott men blev jätte dålig av deras kyckling..
Comment on this business

to add Taco Bar map to your website;