facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taco Bar

Taco Bar

About

Belugakaviar, gåslever och ostron i all ära. Ibland är det svårt att slå Soft tacos, heta burritos, iskalla margaritas. Kom in och smaka galet god Texmex. Taco Bar är ett enkelt och prisvärt sätt att umgås dag som kväll. Varmt välkomna!



"Catering från Taco Bar, från 149:-/ppVi dukar fram det allra bästa vi har att erbjuda och du och ditt sällskap gör era egna Tacos enligt egna preferenser.Om ni är ett mindre sällskap på 10 personer eller skall ha ett stort event för 200 eller fler så erbjuder vi en smakfull lösning som är perfekt för alla olika tillfällen.Vad som ingår:Tortillabröd, nachos, hotsås, gräddfil, färsk salsa, sallad, hackad rödlök, koriander, riven ost, guacamole, jalapeños, pink pickled onions, lime, samt en blandning av våra mest uppskattade varma fyllningar.Läs mer om catering från Taco Bar på vår hemsida."
Address: Västra Torggatan 4, 65225 Karlstad (commune)
Phone: 054-671 55 60
City: Karlstad
Zip Code: 65225


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 20:00


related searches: Taco bar ideas, Taco bar for 30, Taco bar calculator, Ideas for taco bar buffet, Taco bar recipe, Taco bar toppings, Taco bar catering, Taco bar party
Reviews
Lite för hög musik annars bra vi var här två kvällar i rad när vi var på lite minisemester här i Karlstad. Fint med ljusen på borden. Saknade dock att man själv fick gå och hämtar extra salsa och jalapeno. Gott vin som passade jätte bra, Red Zinfandel. Trevliga killar som jobbade i restaurangen.
Det här är det bästa stället i Karlstad utan tvekan, finns ingen som är bättre, alla andra restauranger kan slänga sig i väggen, är du i Karlstad så åker du hit och ingen annan stans. Ni kommer INTE bli missnöjda, det kan jag garanantera, personalen är den bästa jag stött på i Sverige. Ni måste besöka Taco Bar, annars missar ni något. Deras drinkar är top notch. Detta är det bästa stället i Karlstad utan tvekan. ÅK HIT NI KAN INTE BLI MISSNÖJDA!!!! Rekommenderar starkt.
Dom spelade musik på Max volym i princip så man kunde inte höra vad dem man satt med sa, nån kille stod å pratade i en mikrofon med dem andra i personalen flera gånger och frågar om man hör en, blir i princip tillfälligt döv. Maten var bra så ät inte på restaurangen bara.
Första gången jag besökte det var lite för hög musik så samtal var lite svårt om man som mig har lite problem med hörseln men snyggt prydligt mycket trevlig personal och möjlighet finns för att jag ska återkomma om jag får tid över på den här resan.
Alldeles för hög volym på musiken för de få människorna som var där. Sa till när toan var stökig men personalen brydde sig inte. Säkert jättetrevligt lunchställe men inte bra för krogrundan. Fanns dock en liters fatöl på menyn för ett rimligt pris.Tjänst: 2/5
Mycket bra tacos tar alltid crispy tacos för jag älskar dem tillsammans med habanero såsen och extra jalapenos, super! Inte alltför trevlig atmosfär, lite hög musik och en del grejer inte avdukat när gäster lämnatMat: 5/5
Fantastiskt god mat och dryck för en billig peng . Lokalen är super mysig och personalen bland den trevligaste jag träffat. Rekommenderar starkt att besöka denna restaurang.Mat: 5/5
Bästa servicen och väldigt trevlig personal. Mycket god mat och fräscht salladsbord! Kan verkligen rekommendera ett besök här!
Detta var mitt första besök och jag blev glatt överraskad. Mysig atmosfär trevlig personal snyggt och rent Mat: 5/5
Jättegod mat och trevlig personal. Dock är det väldigt dyrt, du får inte så mycket för dina pengar. Dessutom tog det nästan 40 minuter från att jag beställde tills att jag fick min mat.
Comment on this business

to add Taco Bar map to your website;