facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taco Bar

About

Belugakaviar, gåslever och ostron i all ära. Ibland är det svårt att slå Soft tacos, heta burritos, iskalla margaritas. Kom in och smaka galet god Texmex. Taco Bar är ett enkelt och prisvärt sätt att umgås dag som kväll. Varmt välkomna

Address: Posthusgatan 1, 761 30 Norrtälje
Phone: 0176-20 69 95
City: Norrtälje
Zip Code: 761 30


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 23:00
Thursday: 11:00 - 23:00
Friday: 11:00 - 01:00
Saturday: 12:00 - 01:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Taco bar for 30, Taco bar recipe, Taco bar toppings, Taco Bar menu, Taco bar Calculator, Ideas for taco bar buffet, Taco bar list, Taco bar catering
Reviews
Mycket trevlig personal, mycket god Mex-Mix. Stark och god. Gillade det lilla extra personalen gjorde när de la i en limeklyfta i Coca-Cola Zeron.
Mycket gott Riesling vin, god sötpommes och god dessert. Fin service även om det tog lite tid.
Faktiskt riktigt dålig mat. Microvärmd & dålig smak. Menyn ser bra ut men kocken som du ser i köket. Värmer allt i micron och hat ingen känsla för maten, varför tex dra med sig 1dl saft från den picklade rödlöken så att ALL mat blir blöt och smakar samma. Men vi blev inte magsjuka och servitrisen var vänlig, där av två stjärnor.
Trevlig om något snurrig personal. En herre bad oss sätta oss vid ett bord och tjugo minuter senare kom han tillbaka och frågade om vår beställning när vi inte ens hade fått menyn än. Annars så var maten riktigt god. Gillade deras starka bord som stod vid bordet, även om den kanske inte var riktigt så stark som de ger sken av på flaskan. Själv åt jag en hamburgare och mitt sällskap åt en mex-mix. Båda var riktigt goda, även om jag nog hade tagit en mex-mix själv nästa gång. Skulle kunna tänka mig att äta här igen!
Att inte få beställa inom 20 minuter är inte Ok, framförallt inte när man tar upp beställning från andra som kom efter. Dessutom jättedåligt att de hade stängt utan info om öppettider under veckan. Annars ganska bra mat när man väl får den. Skärpning annars kommer vi inte tillbaka alls.
Bra mat, perfekt läge, bra alternativ på menyn för barn, trevlig personal.
Jättegoda quesadillas smakade mhhhhh. Verkligen super! Här är dem, dem var försvinnande goda! Och servicen var bra!
Inget för mig . Första gången på längr jag går ifrån en restaurang hungrig o besviken . Va bättre på tiden det va ett glas där .
Var där 3 dagar efter premiär.. Katastrof! Tog tid.. ostrukturerad personal men trevlig.. allt tog lååång tid att få.. inga tydliga rutiner kändes det som.. Gav det en ny chans ikväll. Vet ju att det var nyöppnat å att det tar en liten stund att få allt på plats... Fick bord direkt, mkt bra service, personalen var på hugget, drickan kom fort, maten efter ca 15 minuter. Gott, smarrigt å kladdigt! Precis som texmex ska vara! Oreomilkshaken till efterrätt.. whoohooo va gott! Rekommenderar nu när rutiner är på plats å supertrevlig personal å service! å jäkla trevlig lokal!
Kom hit vid 8 och blev nekade mat för att dem stängde köket ? När de tydligt står att de stänger 9 vi frågade även hovmästaren och han bekräftar även att de stänger 9? Fruktansvärt dåligt att vi inte blev mottagna när vi va ett gäng på 5 personer och även nu under Coronatiden?! Undrar hur ni tänker igentligen...
Comment on this business

to add Taco Bar map to your website;