facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tagene Hjulinställning

"Vi utför hjuinställningar på alla sortens bilar, stora som små. Vi har flera års erfarenhet inom branchen och jobbar tätt ihop med ledande aktörer som vet att vi gör ett bra jobb."
Address: Exportgatan 22, 422 46 Göteborg
Phone: +4631571671
City: Gothenburg
Zip Code: 422 46



related searches: Pekkas Framvagnsservice ÖPPETTIDER
Similar places near
RI Nordic RI Nordic 614 meter Service i världsklass, inga väntetider eller krångel. Helt magiskt
Carpros Verkstad Carpros Verkstad 741 meter Hade bilen på andra verkstäder i ca 8 månader och dom hittade inte felet. Lämnade bil...
ALUCA Bilinredningar ALUCA Bilinredningar 804 meter Ingen på plats
WTP DEKOR WTP DEKOR 847 meter Jätte proffsiga!
Zlatan Zone Zlatan Zone 2 km Foliering av bilar, bildekor och solskyddsfilm för fordon och fastigheter
Saab Verkstan Saab Verkstan 2 km Utför all form av service på Saab - Bilar! Målet är noggrannhet och att alla kunder s...
Coro Tuning Coro Tuning 3 km Världsklass! AK tunings map var törstig och partikelfiltret larmade 1-3 ggr/vecka ber...
TOP TINT - GÖTEBORG TOP TINT - GÖTEBORG 5 km Vilket ställe! Alan tog emot mig efter ordinarie öppettider och gjorde ett fantastisk...
Atm Performance Göteborg Atm Performance Göteborg 5 km Steg 1 optimering utförd på Passaten, mycket nöjd med resultat samt bränsleförbruknin...
Twins Bil & Plåt Twins Bil & Plåt 5 km Ocker priser. Tog 1000 kr för att byta en del som kostar 86 kr och tar 15 min att gör...
Crown cars Crown cars 8 km Trevlig personal, bra service och fantastisk resultat på bilpolering till bra pris. R...
AK-Tuning AK-Tuning 20 km Jag har lagt en beställning och fick bekräftelse dagen efter att den blev skickat dag...
Reviews
Upplevde bilen nervös och sladdrig utan att förstå varför. Hade just bytt till nya vinterdäck, men ändå en något hispig och otrygg känsla. Efter besöket, rekommenderat av min bilverkstad, kändes bilen som ny. Laseruppmätt och professionell hjälp till mycket rimliga pengar, något jag inte visste var möjligt. Tack för hjälpen.
Kom dit med inställningen inga fel. Men efter så fick jag en ny bil. Lungt och metodiskt ställdes hjulen in. Bra jobbat.
Fick hjälp med min bil. Väldigt fint mottagande och professionellt utfört arbete. Tomas pratade om varje steg på ett klart och metodiskt sätt och justerade bilen in enligt mina behov. Jag är väldigt nöjd.
Blev rekommenderad detta ställe av en annan verkstad som tyvärr inte kunde utföra hjulinställningen på vår bil Outlander PHEV, 4WD. Jobbet hos Tagene Hjulinställning AB genomfördes av ett proffs med förstklassig utrustning. Trevligt bemötande, snabbt jobbat och till en konkurrenskraftig kostnad. Kommer garanterat anlita samma ställe igen, om behovet skulle uppstå. Rekommenderas!
Mycket kunnig och hjälpsam klart bäst på Hjulinställning
Fick hjälp med att göra en hjulinställning på min Mustang. Proffsigt bemötande och teknikern var engagerad i att få till det bra, ställde frågor hur bilen betedde sig etc. Bilen kändes som ny efteråt. Rekommenderar starkt.
Riktigt proffsigt. Han ställde frågor angående bilen hur den betedde sig på vägen. Om det var skillnad på däcken sommar eller vinterdäck. Han justerade ratt och däck. Han kom med mer förslag om det inte blev bra. Det kändes verkligen att han brydde sig. Har kört ett antal dagar och bilen går bra. Kan varmt rekommendera Tagene Hjulinställning i Göteborg.
Utförde hjulinställning på min Mk6 R , Har aldrig haft mer spikrak ratt på en bil samt den väghållningen Trevlig , Professionell & Erfaren
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal , ställde framvagnen på min Volvo och det blev som en helt annan bil efter det . Är riktigt nöjd och kan varmt rekommendera Tagene hjulinställning .
Thomas gör ett fantastiskt jobb - som vanligt! Exempelvis värmer han loss prylar om det går trögt vilket skonar gängerna bla. Nogrann och snabb.
Comment on this business

Directions to Tagene Hjulinställning with public transportation


Plastteknik 60 meters
47
Exportgatan 180 meters
47
Legendgatan 210 meters
40
Timber Trading 240 meters
47
Calvert 260 meters
47

to add Tagene Hjulinställning map to your website;