facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tages i Söndraby

Tages i Söndraby

About

Mysig butik i unik stenkällare med ljuvlig inredning, kläder och prylar i lantlig/vintagestil.

Story

Butik i min härliga stenkällare med inriktning på dansk & fransk lantlig design beläget i en helt underbar miljö.
Här hittar du heminredning, presentartiklar, kläder, blommor, delikatesser, möbler & konst mm från de ledande leverantörerna.

Gör bröllop (inget minimumpris), begravningsdekorationer (i oasis från 250 kr) & blomsterarrangemang. Du kan även lämna in dina krukor så gör jag ett arrangemang i dessa.

Har kurser, homeparty, och tjejkvällar i butiken. Kontakta Maria för mer information

Namnet Tages i Söndraby kommer av att ägaren till gården mellan 1925-1975 hette Tage Ohlsson. Gården är känd i folkmun som Tages o vi har hittat noteringar på fastgheten från 1730. Vid laga skiftet flyttades hela fastigheten ca 1 km uppifrån backen på andra sidan vägenoch återuppfördes på dess nuvarande plats.
I november 2011 blev min stallänga nerbränd av en pyroman men tack vare en enorm insats av Arkelstorps & Kristianstads Brandkår så kunde boningshuset o butiken räddas. Även alla hästarna o katten klarade sig undan lågorna.

Mission

Address: Oppmannavägen 480, 290 37 Söndraby, Skåne Län, Sweden
Phone: 070-537 13 89
es.evil@dragsegat
City: Söndraby
Zip Code: 290 37


Reviews
Maria Benke skickade för många dahliaknölar till mig, vilket jag ringde och påtalade på en gång. Hon sade att en fraktsedel för retur skulle skickas samma dag, men bokade ingen återfrakt på flera veckor. När returfrakt bokats och jag skulle packa om returpaketet hade knölarna ruttnat, utom min vetskap. När jag berättade detta krävde Maria mig omedelbart på återbetalning för alla knölar, hävdade att det var mitt ansvar att hålla knölarna fräscha under de veckor som jag väntade på returfrakt, och anklagade mig för både lögn och stöld samt tyckte att jag borde ha bokat returfrakt själv, innan hon var villig att medge sin egen ansvarsbörda. Helt bedrövligt.
Beställde en Dahlia. Efter tre månader kom den men den är tyvärr död, växer inte. Har försökt få kontakt med Tages i Söndraby x flera utan att lyckas. Bedrövligt. Rekommenderas inte. Strålande med kontakt. Har förutom Mail försökt kontakta er via formulär på er hemsida, detta kanske inte är i funktion. Jag har försökt få kontakt med er för att ev kunna reklamera den defekta dahlian och att höra med er hur isåfall. Ser ju ut som om ni inte vill ta ansvar om dahlian är planterad och det är den såklart, annars kunde jag ju inte veta att den är död. Ska försöka reklamera enligt era något ospecifika önskemål i era köpvillkor.
Jag köpte rosor hösten 2022. Lång leveranstid vilket gjorde att de inte kom ner i jorden och hann rota sig ordentligtzon 2. Vid påpekande om detta så försäkrade de mig om att det inte var någon fara. Trots plantering efter konstens alla regler är rosorna döda. Jag har mailat tre gånger för att få någon form av ersättninghelst nya rosor men inte ett livstecken. Därför skriver jag denna recension. Fina sorter men om något går fel verkar ingen form av garanti gälla.
Super bra företag. Både när de gäller o beställa på nätet, o bra packat vid leverans. O super mysig fysisk butik, o ägaren jätte trevlig o hjälpsam.
Min mor beställde, och betalade på förhand, begravningsblommor och handbuketter till min farbrors begravning. Men när vi kom för att hämta dem, fanns varken några blommor eller butiksinnehavare att uppbringa. Trots att min mamma vid upprepade tillfällen försökt komma i kontakt med människan, både via sms och telefon, så struntar hon i att svara eller återkoppla till henne. Mycket ovärdigt och genant att komma till min farbrors begravning utan blommor. Som tur är kunde vi köpa handbuketten på Oppmanna Plantskola, så vi inte kom helt tomhänta.
Mycket ovanliga växter i bra kvalitet. Deras begravningskreationer är outstanding. Personalen är supertrevlig och glad.
Alltid trevligt bemötande, bra sortiment, bra pris
Beställde dahlior i mycket god tid, otroligt lång leveranstid och de har inte skickats ännu trots att alla andra firmor verkar ha levererat. Börjar nu bli sent att sätta dem. Kommer aldrig beställa från denna butik igen, så besviken.
Brukar beställa dahlior online. Får alltid hem jätte, friska exemplar med många ögon. Omsorgsfullt packade och hela när de kommit fram. Bra service, bemötande och alltid snabbt svar via mail. Tipp topp!
Lite udda trevliga saker. Mycket på liten yta, så det blev något rörigt
Comment on this business

to add Tages i Söndraby map to your website;