facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tais restaurang

Tais restaurang

About

Tai's restaurant severar lunchbuffé vardagar kl 11.00-14.30. NYÖPPNING!
Tisdag 14/6
Välkomna!

Address: Friluftsvägen 14, 24330 Höör
Phone: 041323718
City: Höör
Zip Code: 24330


Reviews
God mat, snabb service. Alla fick sin mat samtidigt.Mat: 5/5
Har hört mycket gott om stället, om maten. Så det var dags att prova. Sushin var typ okej, tråkig soja. Konstig färg på wasabi? Buffén var i min smak för salt eller smaklös. Stora besvikelsen var jordnötssåsen - den var tjock/smaklös m Crunch. Friterade räkor & kyckling - det går ej göra fel. De var goda! Skönt att det inte var mycket folk. Kan bero rätt mycket på lokalerna. De behövs piffas upp, rejält!
vi beställde sushi och den var bra tillagad.. men det jag saknade var tonfisk. bra hämtmats-ställe men vet ej om jag hade vela sitta här och äta.. inte så mysigt.. lite mer som ”mc donalds” vilket är synd.. saknar också att de inte har öl och vin rättigheter. min son beställde anka men tyckte att det var för mycket fettbitar vilket förstörde hela anrättningen.. annars var det god smak.. men saknade stekyta på wokningen. detta drar ju tyvärr ned betyget.. priset var bra!! kan tänka mig att beställa här fler gånger ändå tros allt.
Alltid God mat, alltid trevligt bemötandeMat: 5/5
God mat. Trevlig personal som gärna svarade på frågorna om vad maten innehöll. Inte de charmigaste lokalerna men bra med plats. Gott och prisvärt!
Otroligt god mat, STORA portioner rekomenderas som avhämtnings ställe då själva sittplats delen är lite mörk och tråkig, men helt klart värt stjärnorna för matens skull,
Maten var riktigt god, men själva resturaungen skulle behöva en uppfräschning. Rekommenderar dem för den goda matens skull. Men det hade varit nice om man fick välja mellan mer än bara Ramlösa Citron och Zingo.
Mycket god veggie-sushi och vårrullar Plus till sjögrässalladen
Vi åt god sushi! Väldigt nöjda
Jätte gott o snabbt serverat !! Trevlig personal.
Comment on this business

to add Tais restaurang map to your website;