facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taj Mahal indisk restaurang

"Hos oss kan du njuta av autentiska indiska maträtter som lagas av ett team kockar med flera års erfarenhet. Därför kan vi lova dig en smakupplevelse du sent kommer glömma."
Address: Svärdvägen 3, 182 33 Danderyd
Phone: 08-7558408
City: Danderyd
Zip Code: 182 33



related searches: Indisk restaurang Jönköping, Indisk restaurang Kungsbacka, Indisk Restaurang Täby, Indisk Restaurang Järntorget, Indisk Restaurang Göteborg, Restaurang Mörby centrum, Indisk restaurang Torslanda, Indisk restaurang borås
Similar places near
Good Food Nordic AB Good Food Nordic AB 317 meter Utmärkt mat, nyttigt och utan tillsatt socker, man blir mätt och glad. Kanske lite dy...
Bistro Kevinge by Peppes Kök Bistro Kevinge by Peppes Kök 656 meter Mycket trevlig miljö inne i lokalerna och utanför. Fantastisk kummel och utmärkt sall...
Noradelidanderyd Noradelidanderyd 785 meter Ett stort nöje att handla helgkassar och annat i matväg speciellt i coronatider. Allt...
P2 KÖK Danderyd P2 KÖK Danderyd 1 km Det va si så där..
Östergårds Östergårds 1 km Bästa lunchen i norra Stockholm och står sig väl i konkurrensen med mycket dyrare inn...
Godset Stocksund Godset Stocksund 2 km Beställde via foodora. Pizzorna var undergräddade och kalla tyvärr.
Reviews
Beställde chicken tikka masala för hämtning igår kväll. Kommer hem och kycklingen luktar riktigt illa och är missfärgad. Ringer bara för att prata upplysa men istället för att beklaga skrattar de i luren och vägrar bemöta. Fruktansvärt dålig inställning och oseriöst ställe. Hela måltiden åkte direkt in i papperskorgen för att undvika matförgiftning. Ser på tidigare recessioner att stället har allvarliga brister inte minst vad gäller hygienhållning. En tidsfråga innan de stänger.
Fick maten kall och fick endast tre små kycklingbitar i min tikka masala. Väldigt missnöjd.
Jag försökte förklara för " ägaren" att förkolnat kött är inte grillat men det gick inte för enligt han var maten bra och köttet grillat...kundservice bör jobbas på. Lunchen ok...priset 20kr för högt. Det finns bättre.
Sjukt god mat. Chicken sizzlar rekommenderas varmt!
Stabil och god indisk mat som alltid lämnar oss mätta och nöjda. En aning oengagerad personal och en lokal som mått bra av lite kärlek och omtanke. Äter lunch här regelbundet, hämtar middagsmat ibland.
Hemskt!! Inte nog med att maten var fruktansvärt dålig så fick vi nötter i maten trots att vi gav tydlig information om att vi INTE skulle ha några nötter pga allergi. Att handla mat här resulterade i en halv natt på akuten. Personalen nekade. Totalt livsfarligt och oansvarigt!!
Sjukt otrevlig personal som beter sig hotfullt och skriker på sina kunder, vi hade inte ens gjort nått så det hela var nått misförstånd pga språkbrister. sen höjer de priset på det ni köpt när ni ska betala. Fick betala 100kr för te, antagligen pga aggritionsproblem. Gå inte dit!
Jätte små portioner. Inte alls lika mycket mat som tidigare. Smaken och fylligheten är inte heller som förut.
Vi blev glatt överraskade, det här var vårt första besök och vi har bott i Danderyd, på nuvarande adress i över tio år. Summa summarum, maten var riktigt god och väl tilltagna lunch portioner, vilket inte är så vanligt. Tackar för en god lunch. Hälsningar, Johanna och Maximilian Mentzer.
Fruktansvärd mat. Så dålig att jag recenserar vilket jag tidigare aldrig gjort. Bröden är ogräddade och maten är helt enkelt bara oätlig.
Comment on this business

to add Taj Mahal indisk restaurang map to your website;