facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Talentus Hotel

Address: Båsenberga Konferensgård , Vingåker 643 93, D, SE
Phone: +46 151 120 15
City: Vingåker
Zip Code: 643 93


Similar places near
Ipeas Ipeas 3 km
Joans Joans 3 km Detta är ett supertrevligt ställe och så god mat. Är man i Vingåker eller åker förbi ...
Joan's Café Bistro Joan's Café Bistro 3 km Detta är ett supertrevligt ställe och så god mat. Är man i Vingåker eller åker förbi ...
Wf Design Wf Design 11 km
Reviews
Mycket trevligt hotell, med otroligt tillmötesgående och hjälpsam personal, rummen var välstädade och frukosten underbar . Kan varmt rekommendera detta boende , hälsningar Stora backa tak och rödfärgning /Kenny Rum: Välstädade och rymliga Mat och dryck: Fanns det man kan önska sig på en frukost
Mycket fräscht och trivsamt med vänlig personal. Återvänder gärna.Rum: 4/5
Har bara ätit lunch där men maten är väldigt god och priset är varken billigt eller dyrt 99krTjänst: 5/5
Hotellet och restaurangen är stängd fast det står på hemsidan att det är öppet?????
Charmigt hotell med en ägare som alltid är behjälplig och sträcker sig utöver det vanliga för att kunna tillse en angenämn och ordentlig servis. Då jag bodde där en månad pga mitt arbete så kan jag säga att jag var nöjd under vistelsen.
inte bra.. förgånget. hotellägaren kunde inte svenska, eller engelska. knappt! Men kinesiska kunde han bra. Frukost, fick vi lov att säga vad man ville ha innan. ingen service. skyltarna utanför hotellet hade regnet eller åren förstört så det gick ej att se vad det stod om lunch, frukost osv.
Mycket vänlig och tillmötesgående personal! Rymligt, snyggt och rent dubbelrum. Bra sängar. Lugn atmosfär. Enkel frukost med smörgås och fil - det man behöver. Ett landsortshotell med mindre beläggning kan inte ha storstadsutbud. Vi är mycket nöjda! Det man behövde fanns och vänlig personal betyder mycket!
Perfekt hotell för det 3 stjärniga som det är. Frukosten var precis lagom och god. Trevlig personal.Rum: 4/5
Lite kallt på rummet. Tog ett tag för duschen o bli varm, men ge inte upp! Detta va under tidig vår. Trevlig ägare som gör sitt bästa!
Hotellet ligger precis bredvid stationen för bussar och tåg. Jag hade tankar på att boka in min stora familj när syrran och jag planerade släktträff. Men vet inget om priser eller standard.
Comment on this business

to add Talentus Hotel map to your website;