facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Talldungen Brösarp

Address: Bengtemöllevägen 7, 273 50 Brösarp
Phone: 0414 - 732 35
City: Brösarp
Zip Code: 273 50



related searches: Talldungen restaurang, Talldungen gårdshotell, Talldungen vinlista, Örum 119, Kiviks Hotell, Weinbergs Hotell, Kronovalls Vinslott, Ystad Saltsjöbad
Similar places near
Källagården Källagården 1 km Trevligt värdpar och ett boende i en härligt lantlig idyll.Rum: 3/5
Bertilstorp 2:42 Bertilstorp 2:42 7 km Bertilstorp på Österlen är ett riktigt smultronställe. Välkommen hit
Alunbrukets b&b Alunbrukets b&b 9 km Mysig 1700talmiljö lugnt och mycket trevlig personal.
Reviews
Så otroligt mysigt ställe. Vi hade ett gavelrum med utsikt över brösarps backar vilket var magiskt! Riktigt bra kvalitet på middag och frukost!
Mysigt hotell med det lilla extra. Trevlig plats med välvårdade rum i gammal stil. Personalen och restaurangen, får även de höga betyg...
En riktigt mysigt och trevligt ställe som gav personlig service och massor av atmosfär. Vi hade tur med vädret så kändes nästan som vi var utomlands. Mysiga rum och väldigt god mat rakt igenom. Vi passade på att bada i Haväng och cyklade säkert 2 mil i en underbart charmig natur med massor av pittoreska gårdar och sommarstugor.
Ett ljuvligt ställe som vi gärna återvänder till gång på gång. Alltid lika trevlig personal, fantastisk mat och mysiga rum. Det ligger otroligt vackert nära Haväng och Skåneleden.
Underbart ställe och fantastisk personal
Så mysigt och personligt, så trevlig personal och så god mat!
Fantastiskt läge. Otrolig utsikt över Brösarps backar från fönsterbordet. Maten supergod och vinerna passade utsökt och lyfte upplevelsen. Dessutom jättebra service. Personalen gjorde att allt blev en minnesvärd upplevelse. Kan verkligen rekommenderas.
Med tanken på priset förväntade vi oss 5 olika välsmakande rätter, istället fick vi 1 huvudrätt med mindre tillbehör. En rätt bestod bara av en bit ost vilket vi inte tyckte rättfärdigar priset. Det hittades både hår och äggskal i maten.
Underbart ställe med fantastisk mat. Vi åt nästan allt på menyn och verkligen ALLT var så gott. Likaså vinerna och uteplatsen som vi tog en fördrink på. Personalen var väldigt hjälpsam och trevlig. Lokalen är den mysigaste jag ätit middag i. Det blir definitivt ett besök igen i framtiden, förhoppningsvis med övernatting.
Comment on this business

to add Talldungen Brösarp map to your website;