facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandfokus Nol

Tandfokus Nol

About

Välkommen till din tandläkare i Ale där vi välkomnar hela din familj! Allmäntandvård, implantatbehandling, Tandvårdsrädsla, estetisk tandvård, akuta besök.



"Välkommen till oss på Tandfokus Nol!Här jobbar Linda, Danijela och Jessica.Vi hjälper alla typer av patienter och är extra duktiga på att ta hand om dig som tycker det är jobbigt att gå till tandläkaren.Kolla gärna vad andra personer tycker om oss genom att läsa recensioner från våra kunder & patienter här på Google.Vi har även öppet vissa fredagar, vilket inte syns i våra öppettider här.Boka en tid genom att mejla, ringa eller boka på webben. Du kan även ringa eller mejla om du har några frågor.Vi ser fram emot att träffa dig!"
Address: Skolallén 1a, 449 42 Nōl, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0303-740167
City: Nol
Zip Code: 449 42


Opening Hours

Monday: 08:00 - 15:30
Tuesday: 08:00 - 15:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 15:00


related searches: Tandfokus Göteborg, Aorra Naji, Tandläkare västra hamngatan 13, Akut tandvård Göteborg, Tandläkare Göteborg, Tandläkare Domkyrkan Göteborg
Reviews
Av de tandläkarmottagningar jag har haft erfarenhet av är teamet kring Tandfokus i Nol det som jag upplevt som det mest professionella vad gäller kundbemötande. Mina tandvårdsskador togs omhand och behandlades lugnt och metodiskt till ett resultat som jag är supernöjd med. Stort tack till er alla.
Jag hade sån tandläkarskräck innan jag kom hit men nu är skräcken borta. Underbar personal och jobb, evigt tacksam för er
Har varit hos dem för första gången efter tidigare tandläkarbesök i Gbg. Är helt imponerad över deras mottagande, noggrannhet, kunnande och service. Att slippa åka långt när dessa finns i vår kommun och samtidigt gynna våra Ale företagare. Håll fokus på Tandfokus i Nol, du blir super nöjd.
Så fantastiska! Har man tandläkarskräck och behöver uppsöka en tandläkare är det här helt rätt ställe att gå till. Känner mig lugn och trygg när jag är där.
Tandläkare och sköterska är proffsiga och kunniga. Man känner sig trygg och blir trevligt bemött. Patient sedan många år. Jättenöjd.
Mycket bra bemötande och kunniga inom tandvård. Som ny kund har jag hittat rätt.
Bästa tandläkaren, har både mina barn, man och min mamma med stor tandläkarskräck. Här kan man alltid känna sig trygg
Mycket fin och kompetent personal. Tandläkarskräcken är helt borta. Tack för den trygghet ni utstrålar!
Mycket duktiga och personliga. Har man obehag av att gå till tandläkaren skall man definitivt gå hit! Tusen rosor av tusen möjliga :-
Helt fantastiska, både tandläkare och sköterska. alltid så väl omhändertagen.
Comment on this business

Directions to Tandfokus Nol with public transportation


Nol station 130 meters
403
413
BUSS
Västtågen
Södra vägen 310 meters
403

to add Tandfokus Nol map to your website;