facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandhälsan i Sunne

Tandhälsan i Sunne
Address: Kvarngatan 17, 686 30 Sunne, Sweden
Phone: 056512550
City: Sunne
Zip Code: 686 30



related searches:
Similar places near
Äwas naturhälsa Äwas naturhälsa 193 meter MediYoga MIMYGravidyoga o Migränyoga Reflexologi/Zonterapi Taktil massage Massageter...
Reviews
Både jag och min fru tycker att Tandhälsan i Sunne har den trevligaste och duktigaste personal vi någonsin varit med om. Heja dem!!!!!
Får det att låta som att allt ingår i undersökningen. När jag sedan skulle betala var det mer än dubbelt så dyrt som de sagt från början.
Toppenbra! Kan varmt rekommenderas Simon är jätteduktig lugn och bra
Mycket bra bemötande, jag kan rekommendera Tandhälslsan Sunne
Priset stämmer inte med tjänsten.
Super bra personal och snabba tider!
Översatt av Google Arrogant tandläkare som ser sig själv som din vårdnadshavare och inte ger dig något inflytande över din egen behandling. Mao: Hon styr över din mun och vad som händer inuti. Men det är du som betalar räkningen i slutändan. Det är min uppfattning/åsikt/erfarenhet av henne. Original Arrogant tannlege som ser segselv som din förmyndare og gir deg ingen innflytelse over din egen behandling. Mao: Hun bestemmer over munnen din og det som hender der inne. Men det er du selv som betaler regningen til slutt. Det er min oppfatning/mening/erfaring med henne.
Översatt av Google En bra upplevelse för oss. Vi hade den manliga tandläkaren som fick oss att känna oss väldigt bekväma och gjorde ett mycket grundligt jobb med att städa och förklara en bra rutin efter mötet. Vi skulle återvända men vi flyttar från området. Tack! Original A good experience for us. We had the male dentist who made us feel very comfortable, and did a very thorough job cleaning, and explaining a good post appointment routine. We would return but we are moving from the area. Thanks!
Comment on this business

to add Tandhälsan i Sunne map to your website;