facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandhälsan Älmhult

Tandhälsan Älmhult
"Tandhälsan Älmhult - Vår filosofi är att ge våra patienter ett personligt bemötande och erbjuda en hög vårdkvalitet. Vi tar oss tid med våra patienter i en lugn miljö. Vi prioriterar att alla patienter vid akuta behov skall få tid snarast möjligt och helst samma dag. Vi lägger stor vikt vid ständig kompetensutveckling för all vår personal för att du som patient ska få den bästa vården av oss."
Address: Prinsgatan 12, 343 30 Älmhult
Phone: 0476- 591 80
City: Älmhult
Zip Code: 343 30



related searches:
Similar places near
Tandvårdshuset Tandvårdshuset 200 meter Blev ju av med den onda tanden och förhoppningsvis går det onda över efter operatione...
Reviews
Ber mig avboka 24h innan annars så stjäl de 150kr av mig mot min vilja. Sen när man ska ringa och avboka 48h innan så har de stängt telefonerna för hela helgen. Försökte ändå ringa på Söndagen och avboka ut i fall att de kanske bestämde sig för att just idag inte framgå som ett gäng bedragare men nej, telefonen var stängd 24h innan den bokade tiden också. Visserligen kanske det är mitt fel att man är upptagen med jobb och sedan trött efter jobbet så att jag inte hade den fantastiska förmågan av att vara synsk nog att ringa 72h innan min bokade tid. För det är ju ganska rimligt när man tänker på det att jag samma dag som jag får beskedet ska ringa in och avboka, man har absolut inget annat för sig en fredag ändå.
Dental hospital in älmhult
Professionella och duktiga!
Inget att kommentera
När jag idag ringde för tidsbokning fick jag veta att jag inte kommer att få behandling här eftersom jag inte är deras stamkund. Senast jag besökte för 2 år sedan så de behandlar mig inte som kund i deras system. För att bli kund hos denna Tandhälsan måste man besöka dem minst en gång om året. Jag fick intryck av att tandvården är en del av sjukvården i Sverige men verkar som om de fungerar som ett privat företag som tjänar pengar på ett fåtal personer som betalar dem varje år. Helt besviken på det här svaret från dem.
De tar extra hand om barnen när vi går in på konsultationer.
Comment on this business

to add Tandhälsan Älmhult map to your website;