facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandläkare Torsten Sköldenklint AB

Tandläkare Torsten Sköldenklint AB

About

Mitt motto är att kunna ge dig som patient en förstklassig tandvård baserad på den senaste teknologin i en behagfull miljö.

Story

Jag heter Torsten Sköldenklint, är privattandläkare i Kalmar sedan 1974 med specialicerad utbildning i implantat, kirurgi och estetisk tandvård. Är medlem i AACD ( American Academy of Cosmetic Dentistry) och SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry).



"Välkommen! Vår klinik ligger mitt i Kalmar vid gamla vattentornet i ljusa fräscha lokaler med toppmodern utrustning. Här möts du av välutbildad personal, som ger dig en förstklassig tandvård under avslappnande och trygga former."
Address: Larmgatan 34, 392 32 Kalmar, Suède
Phone: 0480-12737
City: Kalmar
Zip Code: 392 32


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 14:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 14:00

Similar places near
Tandläkarna Holm Tandläkarna Holm 16 meter Allmäntandvård Implantat Estetisk tandvård Tandblekning Barntandvård Jourtandvård...
Tandläkarhuset Kalmar Tandläkarhuset Kalmar 471 meter Bara lovord. Har varit extremt rädd för att gå till tandläkaren. Detta hjälpte dom mi...
Reviews
En av de mest otrevligt respektlösa och sämsta tandläkare jag haft, som först smilade tills han fått betalt utan att få det bästa resultatet med hänsyn till kundens hälsa och önskemål! Felbehandlad för tredje gången utan att få fungerande tänder som jag fått betala mkt. dyrt för, sorgligt nog, och inte fått hjälp efteråt när det blev felbehandlat?
Det är inte så bra tandläkare därför att han skulle slippa mina vanliga tänder för att tandkrona passa
Jag är glad att jag hittade en så bra tandläkare.Fick ett Implantat och det gick JÄTTEBRA. Tack till hela tandläkarteamt och Dr.Mikael. Kan bara rekommenderas.
Bästa tandläkare jag varit hos!
Översatt av Google Snäll, professionell och effektiv i behandling och rådgivning. Efter fyra år har jag inte haft några problem. Tack Original Kind, professional and effective in treatment and advice. After four years, I haven't had any problems. Thank you
Översatt av Google Det är betryggande att ha ett bra tandläkarteam. Om du behöver en bra tandläkare är det här platsen. Original Es ist beruhgend einen gute Zahnarzt Team zu haben. Wer en guten Zahnarzt braucht ist hier richtig.
Comment on this business

to add Tandläkare Torsten Sköldenklint AB map to your website;