facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandläkarna i Centrum

Tandläkarna i Centrum

About

Vi är en mindre privat tandläkarpraktik. Tandläkarna Sten Frostgård, Danielle Hesarod och Niklas Thuring tar emot patienter i alla åldrar.

Story

I våra lokaler på Stora Södergatan 17 i Lunds centrum har bedrivits tandvård sedan funkishuset byggdes 1938. Tandläkarna Frostgård AB har huserat i lokalerna på andra våningen i ungefärligen 20 år.


Vi är en mindre privat praktik med tre behandlingsrum, och väntrum på hörnan med balkongen mot Stora Södergatan och Lilla Tvärgatan utanför. Tandläkare Sten Frostgård, Danielle Hesarod och Niklas Thuring tar emot patienter i alla åldrar. Till vår hjälp i vården har vi tandhygienist Gunilla Olsson och tandsköterskorna Rebecca Karlsson, Marianne Nilsson och Margareta Kärne.


Här utför vi all form av allmän tandvård, undersökningar, lagningar, förebyggande behandling, rotbehandling, kronor, broar, proteser och även implantat där vi har samarbete med Specialist i oral kirurgi, Mikael Korduner, som på vår klinik opererar någon gång per månad. Akuta problem prioriterar vi alltid.


Vi välkomnar alla till vår lilla och personliga mottagning. Barn har givetvis fri tandvård när de listar sig hos oss, och resten av familjen får allmänt tandvårdsbidrag (ATB) och högkostnadsersättning från Försäkringskassan enligt gällande regler.

Address: Stora Södergatan 17, 222 23 Lund, Suède
Phone: 046-2113685
City: Lund
Zip Code: 222 23


Opening Hours

Monday: 07:45 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 07:45 - 18:00
Thursday: 07:45 - 17:00
Friday: 07:45 - 15:00


related searches: Tandläkare Lund Centrum, Tandläkare i Lund, Privat tandläkare Lund, Www tandlakarnafrostgard se, Filis Nasufovska, Tandläkare Lund akut
Similar places near
Dentest Dentest 344 meter Verkligen bästa! Ett trauma där en bit av framtanden gick av och lämnade en glugg. Ly...
S:t Petri Tandvård S:t Petri Tandvård 434 meter Super trevlig och kunnig personal. Är mitt i en behandling för att räta ut tänderna m...
Tandvården Klostergården Tandvården Klostergården 2 km Professionellt, ärligt och mycket vänligt bemötande. Seriösa och mycket skickliga tan...
Lundatand Lundatand 2 km Eras nya anställt Therese Parrell och tandsköterska Elin var oprofessionellt när möt...
Svenska kyrkan i Bro Svenska kyrkan i Bro 500 km Ett kommunalt bad drivet av ett privat bolag, är helt OK. De har ett mindre äventyrsd...
Reviews
Mycket trevlig tandläkarklinik! Jag går hos tandläkare Danielle som är fantastisk, är noga med att förklara vad hon gör och är mycket lätt på handen. Är du det minsta rädd rekommenderar jag dig att testa henne.
Har rekommenderat många att gå hit genom åren. Otroligt trevligt bemötande och professionell vård. Vänlig och hälpsam personal. Helt enkelt en riktigt bra klinik!
Tandläkare Danielle verkar missa viktiga saker och är mest intresserad av att sälja in dyra behandlingar. Stora påslag utöver referenspriserna.
Bra, stabil tandläkare med centralt läge.
Bästa tandläkaren jag varit hos. Lyhörda, genuint bryr sig, lätt att få tid även akut och är alltid trevliga och tillmötesgående.
Jag har alltid varit rädd för att gå till tandläkaren, men efter att jag började gå här så är jag absolut inte rädd längre. Det känns helt plötsligt bra att gå till tandläkaren. Stort tack till Danielle och hennes sköterska som alltid bemöter mig på bästa sätt.
Professionella. Äntligen en tandläkare där man känner sig sedd och blir informerad. Min tandläkarrädsla är borta. Rekommenderar varmt!
Absolut bästa tandläkaren i lund,jag men tandläkar förbi rekommenderar starkt dessa . Bäst på alla sätt
Bästa tandläkaren i Lund
Comment on this business

to add Tandläkarna i Centrum map to your website;