facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandläkarna Kockum och Kockum

Address: Storgatan 9, 24231 Hörby, Hörby
Phone: 0415-12120
City: Hörby



related searches: Kockum och Kockum Anderslöv, Folktandvården prislista 2021, Folktandvården Skåne, Folktandvården Båstad, Tandläkare Malmö
Similar places near
Sandin Dentalklinik Sandin Dentalklinik 305 meter Fantastiskt trevlig, vänlig, proffsig personal. Genuint intresserade av sina patiente...
Reviews
De är mycket trevliga och kunniga. Är dock fortfarande besviken på att våra absoluta favorit tandläkare slutade
Kan varmt rekommendera denna fina mottagning och deras fantastiska personal. Efter att ha undvikit tandläkaren i tio år på grund av tandläkarskräck kom jag hit och fick ett mycket proffesionellt och fint mottagande, med stor förståelse för min rädsla. Har sedan fyra år gått dit regelbundet och har numera ingen rädsla kvar, tack vare Kenneth och Marie. Tack för ert alltid lika trevliga bemötande och goda service!
Kenneth och Marie får en att känna sig väldigt välkommen och man vet att man är i trygga händer. Fick fantastisk hjälp, lite utöver det vanliga. Alltid lika trevliga och hjälpsamma! Tack för denna gången!
Nu har båda barnen och jag vid olika tillfällen varit hos Kenneth och kan inte säga annat än att vi är mycket nöjda. Utöver effektiv och professionell behandling så har vi fått ett varmt, pedagogiskt och personligt bemötande som går utöver det vanliga.
Trevligt bemötande.
Skickligt tandvårdsteam
Comment on this business

Directions to Tandläkarna Kockum och Kockum with public transportation


Hörby Gamla torg 60 meters
330
469
470
471
474
SkX 1
SkX 2

to add Tandläkarna Kockum och Kockum map to your website;