facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandoori House

Tandoori House

About

Tandoori House är återigen tillbaka!

Story

Lokalen på vid Östra Storgatan 2 brann ner i 6/1-11 och sedan öppnade vi på Brunnsgatan. På av grund olika skäl tog vi ett uppehåll men nu är vi återigen tillbaka!
Vi satsar på kvalité och det är smaken som övertalar våra kunder om att vi alltid kommer att vara deras 1:a val i Nyköping när det gäller indisk mat.

Address: Östra Storgatan 27, 611 34 Nyköping
City: Nyköping
Zip Code: 611 34



related searches:
Reviews
Maten var riktigt god men väldigt trist atmosfär; gammal inredning, trista färger, starka lampor i taket. Skulle kunna bli ett väldigt mysigt ställe bara med hjälp av lite målarfärg och ljus på borden. Flickan som serverade var mycket trevlig och observant.Mat: 4/5
Jag tycker inte maten smakar som förr, vet ej om de bytt ägare för såhär smakar inte tikka masala... naanbrödet smakar inte heller som förr...smaklöst. nej väldigt besviken med tanke på att man lägger mycket pengar..!
Jättegod mat. Ett bra ställe att fira Alla Hjärtans dag på. Prisvärd mat.Mat: 5/5
Som vanligt riktigt god mat och bra service. Kul också när servitören tipsar om olika rätter och det blir perfekt. Ett toppenställe!
Min fyraårings omdöme: Jag älskar den här restaurangen, det är fina bord och god mat. Själv tycker jag det är en helt okej indisk restaurang. Det är jättebra att det finns en i Nyköping. Det bästa är nästan att chili pickles ingår på lunchen.
Fantastisk god mat! Vi åt en dahl och kikärtsgryta och båda var väldigt goda. Härliga smaker med fantastisk kryddning. Känns otroligt genuint och fräscht. Trevlig personal och bra service. Det gick fort att få maten.
Jag letade efter en bra restaurang på Google och hittade det tå med ganska bra betyg. Tittade på hemsidan och det såg bra ut. Väl framme insåg man att meny på sidan och på restaurangen var inte riktigt det samma och priserna stämde inte heller. Jag beställde kyckling. Salladsbufe var inte det bästa och lite mer alternativ hsd gjort den mycket bättre. Jag fick min mat och den smakade riktig bra precis som det ska. Äter man mycket då hade inte luncherna räckt till. Att summera, god mat och trevlig personal. Är man jättehungrig och kan äta mycket titta efter något annat.
Ojämn kvalite på maten, ibland bra smaker, ibland dåligt.Mat: 2/5
Var och handlade på Tandoori House igår, värsta besvikelsen... Dåligt bemötande av personal, dryga och väldigt ointresserade av sina kunder. När vi väl fick maten 20 minuter efter de sa att det skulle vara klart, kunde förstått om de hade massa gäster eller en massa beställningar att de tog tid men de hade bara tre stycken som satt och käkade vid ett bord. Tillslut när vi väl kom hem och började käka. Beställde inte soppa men var ju typ vad detta var och det smakade därefter. Bortkastade pengar och bara bli irriterad på hur man blir bemött, snälla gå någon annanstans!
Bra mat, service och trevlig lokal.
Comment on this business

to add Tandoori House map to your website;