facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tandvårdshuset Torshälla

Tandvårdshuset Torshälla

About

Tandvårdshuset i Torshälla/Eskilstuna.
Vår mottagning erbjuder en ljus, modern och trevlig miljö för patienterna. Kliniken är handikappanpassad.

Story

Vårt mål är att erbjuda våra patienter kostnadseffektiv tandvård med hög standard som även höjer deras livskvalitet. Vi vill se till att våra patienter bibehåller och förbättrar sin munhälsa genom en komplett tandvård. Att vara tillgängliga, kostnadseffektiva och ge ett personligt bemötande är för oss en självklarhet. Varje patient är unik och alla våra metoder baseras på vetenskap och erfarenhet. Utrusningen på kliniken är modern och personalen vidareutbildas kontinuerligt. Vi tar emot hela familjen! Barn är välkomna till oss gratis.



"Vår mottagning erbjuder en ljus, modern och trevlig miljö för patienterna. Kliniken är handikappanpassad.Vårt mål är att erbjuda våra patienter kostnadseffektiv tandvård med hög standard som även höjer deras livskvalitet. Vi vill se till att våra patienter bibehåller och förbättrar sin munhälsa genom en komplett tandvård. Att vara tillgängliga, kostnadseffektiva och ge ett personligt bemötande är för oss en självklarhet. Varje patient är unik och alla våra metoder baseras på vetenskap och erfarenhet. Utrusningen på kliniken är modern och personalen vidareutbildas kontinuerligt. Vi tar emot hela familjen! Barn är välkomna till oss gratis.Vi utför implantatbehandling och har stor vana vid att ta hand om tandvårdsrädda patienter."
Address: Storgatan 2-4, 64431 Torshälla
Phone: 016357740
City: Torshälla
Zip Code: 64431


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:00
Tuesday: 07:30 - 16:00
Wednesday: 07:30 - 16:00
Thursday: 07:30 - 13:30
Friday: 07:30 - 15:00


related searches: Tandläkare Eskilstuna, Genan Meklef
Reviews
Min far fick ett mycket otrevligt bemötande av Haydar Alawini. Min far frågade varför inga röntgenbilder togs vid undersökningen. Haydar blev irriterad och svarade att de inte tar röntgen om det inte behövs. Nu visade det sig att min far har en inflammation i tandbenet och detta upptäcktes vid röntgen samma dag på Forskliniken. Detta hade aldrig upptäckts utan röntgen. Haydar uppträdde mycket oproffessionellt och slet av min far hakklappen och bad honom boka en annan tid. Vi kommer aldrig att besöka kliniken igen.
Dålig kvalitet på alla tjänster
Den värsta tandläkaren inte bara i Torshälla, utan i Eskilstuna. Tandläkaren är otrevlig och rasistisk och dessutom har min erfarenhet med dem varit väldigt dåligt, så rekommenderas aldrig.
Bästa tandläkaren jag besökt! Topp!
Det är jätte bra tandläkare och trevliga, rekommenderas! Men vem fn. Vill gå till tandläkaren
Jätte bra personal är man rädd att gå till tandläkaren så rek jag denna tandläkare
En suverän tandläkarmottagning. Kunnig och trevlig personal.
Trevligt och bra bemötande
Trevlig ock skicklig personal
Comment on this business

Directions to Tandvårdshuset Torshälla with public transportation


Torshälla Holmenleden 130 meters
20
Torshälla Östra Torget 210 meters
1
20
21
40
41
63

to add Tandvårdshuset Torshälla map to your website;