facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tant Anton

Tant Anton
"Hos oss finns det inga regler och måsten, man blandar hur man vill, en eller två rätter kan vara ett tilltugg, flera rätter blir en hel middag!"
Address: Bäckevikstorget 1A , Kungshamn 456 31, O, SE
City: Kungshamn
Zip Code: 456 31



related searches: Göstas, Smögens Hafvsbad, Sea Lodge Smögen
Reviews
Mycket trevligt ställe med bra personal och bra service, trevlig atmosfär samt riktigt vällagad och god mat. Svenska råvaror från Bohuslän med mexikansk touch. Vi åt avsmakningsmeny med 7 olika rätter som vi alla i sällskapet delade på och samtliga uppskattade.Mat: 5/5
Supergod mat som vanligt! Vi har varit på Tant Anton många gånger och det är alltid jättegod mat där. Dessutom fantastisk inredning och bra service. Rekommenderas!
Helt ok ställe. Något dyrt.Mat: 3/5
Bemötandet och genomtänkt atmosfär skapar en omtänksam känsla som sedan toppas med kreativa rätter och passande drycker.Mat: 5/5
Oerhört mysig lokal och fantastisk mat! Är så glad att vi lyckades få bord när vi besökte Kungshamn, det lönade sig att ringa och fråga när hemsidans bokning såg proppfull ut. Glad och trevlig personal som guidade oss genom vinlistan, blandade goda drinkar och alltid såg till att vi hade det vi önskade. Vi lät kocken välja vår meny och ALLT var så himla gott. Massor av härliga smaker som vi inte smakat tidigare.
Sätter kundens upplevelse i centrum på ett sätt många andra glömt bort. Ger mervärde till det som beställts. Bra alternativ för barnen ingen barnmeny med sämre mat, bara anpassningar i smaksammansättning och pris. Rimliga priser.
Trevlig restaurang i toppklass! Läget vid Strandpromenaden i Kungshamn är exceptionellt bra. Mat och betjäning håller samma höga klass. Vi var ett större sällskap som åt kockens val med sju olika smårätter. Alla rätter utom en råbiffen var kulinariska mästerverk. Mycket fin service dessutom.Mat: 5/5
Vi tog en avsmakningsmeny och det vat värt vartenda krona!! Väl komponerade rätter. Otrologt gott. Superfin och kunnig personal. Inredning är enkel, genomtänkt och smakfull. Magisk utsikt. Alltså 5 stjärnor och inget att anmärka på.
Otroligt god mat. Vänligt o professionellt bemötande. Personalen så trevlig! Vilken kväll! Specialkost: Fullvärdiga och lika goda glutenfria alternativ.
Riktigt bra mat, skönt avbräck från övrig skärgårdsmat..Mat: 5/5
Comment on this business

to add Tant Anton map to your website;