facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tant Grön Vintrosa

Tant Grön Vintrosa

About

Välkommen till Tant Grön och hela härligheten. Handelsträdgård, butik och café i Vintrosa.
OBS:
Ingen bordsbokning i caféet.
Välkomna!

Story

Vår vision är att inspirera och förmedla glädjen i att odla.
Att skapa ett eget grönt rum, med en personlig prägel. En oas för odlarglädje, egen skörd, en miljö för trevligt umgänge och skön avkoppling. Ett paradis för alla sinnen!



"Trädgård med butik och café, öppet året om. Välkommen :-Hitta hit: Åk via Skolgatan från Vintrosa Centrum till Tant Grön och tillbaka.Ej genomfart Lannaforsvägen"
Address: Fårahagen, västra tomta 320, 71932 Vintrosa
Phone: 019294848
City: Vintrosa
Zip Code: 71932


Similar places near
Lanna Bokcafé Lanna Bokcafé 3 km Vilken upplevelse! Det var verkligen pinsamt att äta ett konstverk se bilden En fant...
Reviews
Ett mysigt ställe! Stort och gott utbud på mat och fika. Gullig personal. Härlig miljö med handelsträdgård. Butik med roligt utbud.
Supermysigt och speciellt men själva maten och caféutbudet lever inte upp till white guide-utmärkelsen tyvärr. Ganska dyrt och inte utmärkande gott eller fint. Dessutom väldigt litet vegetariskt utbud. Borde finnas någon vegetarisk variant på sommartallriken, eller åtminstone en fiskvariant
Supermysigt ställe fin miljö både ute och inne. Blommor, växter, inredning, kläder och mat & fika. Kan rekommenderas varmt som ett utflyktsmål i sommar.
Så mysig miljö. Bara att komma dit och se allt vackert och sitta och fika mitt i trädgården
Bra ställe för en fika i en lugn miljö. Finns allt från godis, kläder till växter i olika varianter. Har du vägarna förbi så är det värt ett besök. Testade en mäktig räksmörgås XL med 200 g räkor på chiabattabröd med skagenröra och en chili/limeshot till. Sjukt gott så det blir en favorit för mig! Värt att åka dit bara för den! Sen att man får ta med sig hunden in är guld värt!
Riktigt mysig butik, handelsträdgård och fik/restaurang perfekt för en utflykt! Besökte med en busslast pensionärer och tillgängligheten för personer med rullator är inte så bra då det är trösklar och trångt. För pensionärerna var även priserna höga vilket gjorde att alla inte var supernöjda över besöket men de tyckte dock att det var riktigt mysigt och fint ändå. Det var riktigt god mat och fika som serverades och man kan sitta både inomhus och utomhus så ett besök här på sommaren kan vara riktigt trevligt. Många fina växter och blommor finns det och om man vill hitta roliga saker till trädgården är det ett mycket trevligt besök.
Åt den veganska bakade potatisen, och valde sedan att komma tillbaka en gång till under mitt weekend-besök i Karlskoga. Då tog jag den matiga salladen med veganska tillbehör. Härlig miljö med fina möjligheter att sitta både inne och ute. Dessutom väldigt trevlig och kunnig personal.
Tant grön är ett trevlig ställe som är en kombination av trädgård, butik och restaurang. Man kan hitta en stor blandning av inredning, växter och kläder, vill du ha något som inte många andra har, då är detta rätt ställe. Många sittplatser ute och inne där man kan fika eller äta god mat. Personalen är trevlig och det finns mycket parkeringsmöjligheter. Kommer du under lunchtider kan det vara mycket besökare, men det löste sig tillfredsställande när vi var där.
Mycket mysigt och väldigt god mat och fika, Väl värt ett besök.
Jätte fint men det var fullt fick ej någon plats att fika. Mysigt ställe annars
Comment on this business

to add Tant Grön Vintrosa map to your website;