facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tasspalatset

Tasspalatset

About

Inomhushall för hundträning i Floda. Kursverksamhet, privatträning samt uthyrning av träningshall.
Rehabilitering och friskvård med water treadmill, laser

Story

TassPalatset är startat och drivs av Jessica och Linnea, i ett samarbete för att främja verksamhet inom hund och hundträning. Efter stor efterfrågan om inomhushall och efter fler års egen erfarenhet startade dessa TassPalatset i Floda.

Jessica har även Nose Work i Floda och håller kurser inom den verksamheten. Under 2016 kommer verksamheten att utökas med massage. Linnea är delägare i Aktiva Tassar som också håller kurser i lokalen i allt från till valpkurser till rallylydnad och viltspår.

Tanken bakom TassPalatset är att alla ska kunna träna hund i en sjysst miljö. Under vintern 2015 kommer det att ske en del renoveringar i lokalen som kommer att förses med ny härlig matta, pentry och teorisal. Under 2016 kommer det att ske en rad happenings så som lydnadscamp, Nose Work tävlingar med doftprov, och naturligtvis invigning!

Address: Skallsjö Prästväg 14, 44831 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0793404236
City: Floda
Zip Code: 44831


Reviews
Jättebra hunddagis! Friskvård ingår i dagispriset. Det är verkligen toppen. Rekommenderas verkligen!
Ett fantastiskt ställe! Fina lokaler, kunnig personal och trevlig miljö.
Super bra rehab! Kan inte säga annat än fantastisk med hunden och fina resultat!
Toppenbra ställe och bra kurser. Serviceinriktad och duktig personal.
Alltid kanon!!
Toppenställe för dig och din hund
Jättebra rehab för hundar
Underbar personal Välutbildad personal
Trevlig personal.
Översatt av Google En mycket bra plats för att ha kurser med valpen. Den som tagit ansvar för kurserna är professionell. Men jag förstår inte vad som är när kursen slutade, personen sa "folk kan gå, och hundar kan stanna". Sedan gick jag iväg med valpen och såg dem diskutera i grupp. Jag förstår inte om det handlade om kursen, varför folk inte diskuterar under kursen. Jag antar att jag kanske inte är lokalbefolkning. Original En mycket bra plats för att ha kurser med valpen. The person who took responsibility for the courses is professional. But I do not understand what is when the course ended , the person said “ people can go, and dogs can stay” . Then I left with the puppy, and see them do some discussion in group. I do not understand if it was about the course, why people do not discuss during the course. I guess maybe because I am not local people.
Comment on this business

to add Tasspalatset map to your website;