facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taste

Address: Telegrafgatan 6a , Solna 169 72, AB, SE
Phone: +46 8 655 00 05
City: Solna
Zip Code: 169 72


Opening Hours

Monday: 10:00-14:30
Tuesday: 10:00-14:30
Wednesday: 10:00-14:30
Thursday: 10:00-14:30
Friday: 10:00-14:30


related searches: Taste solna restaurants, Taste solna hotel, Restaurang P
Similar places near
Solna Kitchen Solna Kitchen 583 meter Entrén kändes lyxig men matsalen var lika omysig som en personalmatsal. Maten ok men ...
KöksElvan KöksElvan 741 meter Vi är ett gäng gamla kollegor som träffas ett par gånger om året och äter Raggmunk me...
Modis Modis 817 meter Okej mat. Poppis lunchställe så rättstressig miljö.Mat: 3/5
Bisnode Bistron Bisnode Bistron 824 meter Ljus, luftig och modern lunchresturang. Inga kulinariska sensationer, men det är god ...
Basilica Basilica 936 meter Idag blev det som alla gånger, förr. Besök på denna härliga restaurang. Dom har också...
Bistro Grenoli Bistro Grenoli 1 km Mysigt att sitta i solen å äta pizza i väntan på Sverige - Malta
Asplund Asplund 2 km Rätt så bra mat och miljö, men minus att man inte kan betala med kontanter.
Bistro 1847 Bistro 1847 2 km Super bra mat och trevligt personal
Reviews
Gott, fräscht och mkt att välja på! Mjukglass också! Hade blivit 5 stjärnor om det funnit skyltar på salladsbordet också. Tog bl.a en rödkålsallad som var rätt stark
As grym lunch!!! Stor god salladsbuffé. Kan ibland va svårt att hitta sittplats under lunchen men det brukar lösa sig. Väldigt god mat!Mat: 5/5
Bra lunchrestaurang. Lämplig för enklare kundluncher och större sällskap. Luftig atmosfär och fräsch servering. Utomordentligt kundbemötande och väldigt smidigt att boka bord.
Mycket bättre än föregångaren i samma lokaler. De får en lunchrestaurang 4:a om de fixar saltkar till borden. Det behövs salt. Jag glömmer ta era saltpåsar.
Mycket bra lunch! Buffé med 3-4 rätter och mjukglass.
Okej mat. Poppis lunchställe så rättstressig miljö.Mat: 3/5
Första gången jag har turen att denna restaurang är öppen. Den har alltid varit stängd ända sen den byggts när man gått förbi där. Förvånad att de hade lunchbuffé nu i alla fall köttbullarna var helt ok. Men felatt det var mos till den rätten, ska vara potatis. Så tur hade de potatis till fisken. Övriga rätter var bara konstiga. Potatisarna var skalade på så sätt att utsidan på dem var hårda, så de gick inte att mosa tillsammans med såsen. Annars var det helt okej. Hoppas på de har lite mer normala rätter på menyn typ mer husmanskost och inte konstiga nymodigheter som inte är gott alls.
Stockholms bästa lunchrestaurang! Stort urval på buffén med tre rätter samt soppa, bröd, sallad och dryck! God och hälsosam mat. Fantastisk personal som verkligen vet hur man ger service! Åker dit och lunchar så ofta jag kan även om det innebär en omväg. Önskar Modis fanns på fler stället, för mig är de det självklara valet! Mina starkaste rekommendationer! Gå dit och njut!
Supertrevlig personal. Mycket god mat att välja på. Bra pris efter kl 13:00 då det dessutom är lite / ingen kö. Både kött, fisk och vegetariskt alternativ. Gott bröd och egen avd. för kunder med matallergi. Toppen.
Ofta ganska fullt med hög ljudnivå, men stort utbud - tre rätter + soppa, samt salladsbuffé och nybakat bröd. Oftast bra kvalitet på maten.
Comment on this business

to add Taste map to your website;