facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taste of Bangla Glashuset

About

Hos oss väntar dig en matupplevelse i världsklass. Vårt mål är att visa dig något nytt- den moderna varianten av Bangladeshisk kvalitetsmat.



"Enligt tradition använder vi många kryddblandningar och kryddröror. Dessa agerar bas för rätter och är djupt rotade i det bangladeshiska köket. Rotfrukter och grönsaker spelar en viktig roll i den traditionella husmanskosten. Vi hoppas att ni njuter av den lika mycket som vi gör.Välkommen in och upplev traditionell bangladeshisk mat som den ska vara!"
Address: Sjukhusvägen 5A, 753 09 Uppsala
Phone: +46187008518
City: Uppsala
Zip Code: 753 09


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 13:00 - 22:00
Sunday: 13:00 - 22:00


related searches: Taste of Bangla Uppsala, 60 kvadrat, Lovely india Uppsala, Dryck mat, Tjuren Uppsala, Domtrappkällaren, Hambergs fisk, Villa Romana Uppsala
Similar places near
Taste of Bangla Taste of Bangla 3 km Åt deras Nehari den var magisk. Har du vägarna förbi så testa deras Nehari du kommer ...
Reviews
Varmt välkomnade personal! Servitrisen var en solstråle verkligen. Kocken var proffosionell och visste hur man lagar god mat. Platsen är belägen på en mysig plats nära gröna skogar. + Läget + Personal + Maten - Små portion för stor summa. - Butter tika masala saknade något tomatsås i. - Nan brödet var lite torrt Helheten bättre än okej!
Trevligt ställe men trångt och varmt. Maten är jättegod men man sitter tyvärr väldigt trångt. Rekommenderas om du vill äta god mat och inte lider av klaustrofobi när du äter.
Fint upplägg och fin restaurang. Maten smakade bra. Paneer perfekt stekt, goda grönsaker och fantastiskt vitlöksnaan. Just tikka-såsen är inte den bästa, lättkryddat skulle jag våga påstå. Trevlig service till mesta dels men lite underliggande kommentarer som man kan ifrågasätta. En i sällskapet spillde dricka på maten vilket direkt ersattes så det var väldigt bra gjort. Väldigt hjälpsam personal. Det stora minuset är live musiken som hade kunnat vara trevlig om det inte varit så smärtsamt högt. Blev ingen större konversationen vid bordet då man bara hörde sång, såpass att en i sällskapet hörde surr i öronen efteråt.
Med jämna mellanrum hämtar vi mat från Bangla och det är alltid lika spännande smaker. Med förrätter så räcker det till två middagar för oss. Beställa på internet- hämta själv eller få maten hemkörd. Gå dit och beställa och köpa en öl medan du väntar eller äta där, speciellt sommartid är också trevligt. Vi har provat alla sätt och det fungerar alltid bra. God mat!
Fint ställe med trevlig och hjälpsam personal. Valde avsmakningsmenyn bestående av en förrätt, 3 menyrätter och 1 efterrätt för 450kr. Mycket prisvärt att få smaka på så många olika rätter. Fisken var lite torr, men 21. Aam mesasabaka badami var gudomligt god! och 14. Palak paneer koftan var en av de bästa jag nånsin haft : Kan varmt rekommendera Taste of Bangla.
Väldigt god och prisvärd mat men rekommenderar att man sitter ute för att undvika att kläderna stinker mat efter besöket.Mat: 5/5
God mat till bra pris, stora portioner.
Tog en mix grill på lunch. En överkokt scampi och något seg lamm. Grönsakerna var bäst och brödet kostar extra god. Kanske borde välja vegetarisk nästa gång.
Trevlig personal, bra kryddning på maten, bra storlek och pris på naan. Dessvärre var min kyckling lite väl tillagad, dvs. overcooked och torr/seg vilket det drar ner betyget. Kanske ger dem en chans igen.
Jättegod och prisvärd mat i denna lilla nyöppnade Uppsala-pärla. Glashuset är trevligt och det finns möjlighet att äta inne som ute.
Comment on this business

to add Taste of Bangla Glashuset map to your website;