facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taste of bangla

Taste of bangla
Address: Tunagatan 33 , Uppsala 753 37, C, SE
Phone: +46 18 24 80 36
City: Uppsala
Zip Code: 753 37


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 13:00-22:00
Sunday: 13:00-22:00


related searches: Naan Chili
Reviews
Fantastisk mat! Det var första men inte sista gången jag åt här :DMat: 5/5
Bland de bästa Bangladeshiska/Indiska restauranger i Sverige vi hittills besökt i förhållande till pris. Smakmässigt 4.5 av 5 i betyg! Restaurangend standard är medel och läget långt från centralt. Placerad bland flerbostadshusområde har man gjort bästa möjliga av situationen. Servicen är perfekt. Lågmäld ödmjuk tillmötesgående och vänlig. Inte minst tillräckligt snabb och uppmärksam. Inredning är mysig. Viktigaste var såklart kvalitet och smak på de olika maträtterna. Generöst, estetiskt inbjudande upplagt och smakade fantastiskt bra! Sizlar något överraskande då de inte serverades på heta gjutjärn men ganska skönt att slippa oset. Korma som kan variera från ställe till ställe var bland de bättre vi ätit. Balti lika bra som Taste of Bengal i Stockholm. Paneer spenat en smaklig upplevelse. Naanbröden i fler varianter än andra ställen och var riktigt riktigt bra! Mycket generöst med papadums även om mango salsan kunde ha tonat ned kummin lite. Eftersom 4.5 inte kan delas ut så blir det 5 i betyg pga priset var så pass överkomligt samt personalen var oerhört trevliga och mjuka i sin framtoning. Kommer mycket gärna tillbaka!
Jag tog en Lebu chicken curry som var så gott att jag bara måste rekommendera det! Vi var där en måndag kl. 18.15 och vi var ensamma just då, så då kändes det naturligtvis tomt och det drar ner helhetsupplevelsen något, men på plussidan behövde vi inte vänta länge för att få njuta av den utsökta maten Mat: 5/5
ättemysig atmosfär och bra service. Vi var ett sällskap på 7 personer och alla var helnöjda med maten. Stora portioner dessutom. Kan verkligen rekommenderas!
Detta var första gången som jag åt på Taste of Bangla och jag blev faktiskt besviken. Jag beställde en kala bhuna köttgryta som inte alls kunde klassas som den rätten och som serverades direkt på tallriken istället för på en skål som man tar ifrån. Portionerna var väldigt små och verkligen inte prisvärda med tanke på det höga priset, jag fick gå hem hungrig efter att ha ätit där.
Om man vill äta riktig bengaliska mat ska åka ditt. Väldigt god smakrik mat. Trevliga och vänliga servitriser. Samt fint miljö
Väldigt god mat och trevlig personal! Lite få efterrätter att välja bland bara.Mat: 5/5
Väldigt bra mat. Personalen är proffsiga. Bra pris dessutom. Rekommenderars stark. Vi kom igen och beställde Bangal kyckling och den är så good. Det är absolut min favorit restaurang med proffsigt personal.
Åt deras Nehari den var magisk. Har du vägarna förbi så testa deras Nehari du kommer inte ångra dig.
I ny regi sen 2019, gamla negativa recensioner är därför förmodligen inte att lita på för det här stället är fenomenalt. Magiskt god mat som sticker ut både i fråga om smak och utseende i Uppsalas - och jag vågar säga Sveriges - indiska/bengaliska kök. Hettan känns utan att ta över och smakerna är djupa men raffinerade. Stället är oväntat mysigt på insidan och erbjuder en generös uteservering i ett mycket lugn område. Fräscha toaletter och lagom hög volym på musiken som värden lyhört vred ner ännu lägre med hänsyn till en i sällskapet med nedsatt hörsel. Servicen var fortsatt kvick och generös, extra portioner ris dök upp utan knussel och en felhörning resulterade i en gratis extra rätt. Väntetiden var blott några minuter och under tiden avnjöt vi varsin klassisk iskall indisk lager. Rekommenderas å det varmaste, själv kommer jag återvända inte minst för att fotografera de vackra rätterna.
Comment on this business

to add Taste of bangla map to your website;