facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tasty Fried Chicken Stockholm

Tasty Fried Chicken Stockholm

About

Vår huvudsida på facebook, klick på länken ned!
http://www.facebook.com/pages/Tasty-Fried-Chicken/411788698873707

Story

Tasty Fried Chicken är en av Europas största kyckling restaurangkedja och Sveriges första kyckling restaurangkedja som specialiserat sig på att servera det fettsnåla, krispiga, saftiga och färsk stekta kyckling med otroligt smak och hemligt recept som innehåller en mängd hälsosamma örter och kryddor. Besök vår hemsida för att hitta närmaste Tasty Fried Chicken 's-restaurang. www.tfcrestaurants.se

Tasty Fried Chicken är varumärken som tillhör Tasty Fried Chicken Sweden AB eller något annat företag inom koncernen och är registrerade i ett eller flera länder. Dessa varumärken får inte användas av någon annan än Tasty Fried Chicken. Dessa varumärken får inte kopieras, laddas ned, återges, användas, ändras eller spridas på något sätt.

Address:
Phone: +46722504077
City: Spånga


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: Tasty fried chicken menu, Tasty fried chicken near me, Tasty fried chicken delivery, Tasty fried chicken recipe
Similar places near
Allé Grillen Gatukök Rinkeby Allé Grillen Gatukök Rinkeby 2 km Trevlig ställe väldigt rekommenderatMat: 5/5
Reviews
Köpte 1 portion med hem. Rikligt och gott för 2 personerMat: 5/5
Jag har köpt stekt lax med ingefära och nudlar. Nudlarna var så äckliga att jag kunde inte äta och laxen är för saltat och smakar konstigt. Jag betalade för 160kr eftersom jag ville inte ha ris då kostar nudlar 20kr extra, utan dricka. Jag blir utan lunch idag tack vare de Aldrig mer !
Testade för första gången och är inte besviken! Jättegod thai basilika. Rekommenderar verkligen. Har hittat mitt nya ställe!
De har bytt ägare och deras thaisallad är tyvärr äcklig, för salt o sur osv ingen balans. Den förra ägaren gjorde nog en av sthlm bästa thaisallader. Jätte tråkigt, kommer nog inte tillbaka.
Köpte vegetarisk grön curry som var god, men jag fick bara grönsaker och inget veg substitut. Grönsakerna var också skurna alldeles för stora :-/ + att dem har ökat priserna igen..
God mat men 1 stjärna för att dom gång på gång smyghöjer priserna! Vill för bara ett halvår sen kostade maten 85-90kr. 2 månader sen 95kr. Nu kostar en padd thai med kyckling 100kr. Rätt dyrt för en takeawaykiosk utan serveringsmöjligheter. Kör Baan thai from idag.
Mums! Här hittar du Spångas godaste thaimat! Inte kan man ana att det i den lilla blåa kiosken kan skapas så god mat. Man blir alltid trevligt bemött i luckan och barnen får alltid en liten klubba om de följer med. Stort plus är också att vi alltid har fått med en liten låda med supersmarriga små vårrullar och en påse räkchips. Tack för det! Hit ska ni gå om ni ska köpa thaimat som take-away i Spånga!
Bästa Thai restaurangen skulle rekommendera och efter käkat där är det inte lika gott att käka på andra thai restauranger Bra placerat ligger vid en väg dock liten parkering men lätt att ta sig till
Var där för första gången igår och beställde mat. De som jobbar där var väldigt trevliga och maten var väldigt god. Beställde 2 rätter och båda är de bästa jag ätit från en Thai kiosk. Ser fram emot att hämta mat ifrån er snart igen.
God mat och fint utbud. Har ätit på flera thaiställen och det här är en av det bästa.
Comment on this business

to add Tasty Fried Chicken Stockholm map to your website;