facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tattoo Factory Trosa

Tattoo Factory Trosa

About

Tatueringsstudio i vackra Trosa,med olika tatuerare som har varsina specialiteter.
På så sätt kan vi erbjuda den allra bästa servicen.
Välkommen!!

Story

Tatuerings studio i Trosa . Alla är jätte välkommna att få fina tatueringar i bra kvalitet för väldigt bra pris . Ni är välkommna att kolla på tatueringar gjort av Marcin i Galleri här på facebook .



Tattoo Factory Trosa Crew

- Marcin Kuusinen - tatuerare , piercare

Address: Industrigatan 9A, 619 33 Trosa (commune)
Phone: 0738915680
City: Trosa
Zip Code: 619 33



related searches:
Reviews
De gör ett skickligt jobb och jag får hela tiden komplimanger för mina tatueringar på fingrar. Att ha tatueringar på fingrar är inte det som rekommenderas eftersom det finns risk att de suddas ut och försvinner ojämnt men mina tatueringar håller hur bra som helst.Tjänster: Tatueringar, tunna linjer
Alltid super bra både på bokning o tatueringen. Har gjort 4 st för 5e på g
Älskar älskar älskar. Snabba svar, otroligt omtänksamma och lyhörda för sina kunder. Dom tar gärna emot en om man undrar eller vill att dom ska ta en titt på piercing. Top notch
Bästa stället i Stockholm om du ska tatuera dig, liten som stor tatuering, dem tar hand om allt. Priset per timme är ganska billigt ca 800/h och ibland får man ett komplett pris om man tex ska fixa en sleeve. Det vill säga inte något timpris utan en kostnad för hela paketet oavsett hur lång tid det tar o göra.
Super załoga, profesjonalna obsługa, zdolni tatuażyści, dobre ceny, rabaty, możliwość zakupu odzieży marki Funk'n'soul za fajne ceny. Luźna, przyjacielska atmosfera. Super duktig personal, proffs på jobbet, bra priser och rabatter, möjligt att handla kläder av Funk'n'soul märk för bra priser. Jätte kul och vänlig atmosfär.
REKOMMENDERAR EJ
Så grymma tatuerare hit kommer jag gå alltid
Alltid lika nöjd efter besök här!
Comment on this business

to add Tattoo Factory Trosa map to your website;