facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tavlebords Honungsgård

Tavlebords Honungsgård

About

Fascineras av binas fantastiska liv i genuin lantlig miljö, på sydvästra Orust. Biutställning, Gårdsbutik, Kravmärkt Gårdsbageri, Kafé samt B & B.

Story

Den här sidan handlar om Tavlebords Honungsgård på Orust i Bohuslän. Vi har Orust första Kravmärkta Kafé och Gårdsbutik, Biutställning med inglasad visningskupa och guidade turer och gruppvisningar. Du kan bo som ett bi i vår stora Bikupa eller i våra vackra B&B rum. Festlokal för bokning i källaren.



"Fascineras av binas fantastiska liv i genuin lantlig miljö på sydvästra Orust – en del av Bohuslän.Kafé, Gårdsbutik, Boende, Upplevelser.Hos oss på Honungsgården kan du koppla av med en fika eller lättare lunch i vårt kafé som är öppet mellan maj-september.Du kan välja bland närproducerat, ekologiskt eller rättvisemärkt i Gårdsbutiken.Du kan även titta runt i Bi-utställningen och lära dig mer om bin och deras livsviktiga betydelse för miljön och oss människor."
Address: Tavlebord 124, 47397 Henån
Phone: +46703528560
City: Henån
Zip Code: 47397


Similar places near
Haere Mai Haere Mai 11 km Mysigt boende, trevligt bemötande och fina omgivningar! Mycket fin och god frukost! B...
Kaprifolgården Kaprifolgården 11 km En bra hem för mamma att bo på. Ljust och fint och de kommer ut samt hittar på saker....
Signes Café Signes Café 11 km Alla mjuka kakor, bakade från grunden. Drack bara kaffe dock. Trevlig personal!
Lillgården Lillgården 16 km Perfekt B&B, supertrevligt värdpar med mycket hög servicenivå!
Slussens Pensionat, Orust Slussens Pensionat, Orust 16 km Gemytlig atmosfär och Interesant utbud på öl. Kul quizzHotellets höjdpunkterFantastis...
Reviews
En idyll på Orust där du kan fika i trädgården och sova över i B&B. Men det bästa av allt är Helges honung Vi laddar upp en full låda med ljunghonungburkar två gånger om året. Några smaksatta honungsburkar får vi också alltid med oss Tavlebords honungsgård rekommenderas om du inte varit där
Butiken är mysig med massa intressant fakta om bin. Vi köpte lite godis med honung i som var mycket färskt och gott. Vi testade mackorna av naanbröd. Mycket gott men lite dyrare än hur mycket man fick. Har för mig en med kycklingröra kostade ca 65kr och man blev inte i närheten mätt. Ingick också en salladsbuffé på köpet så ändå ok prisvärt. Inte att man går och äter sig mätt på den men trevligt att det ingår. Mysig miljö att äta i om det är fint väder.
Ägg ost som var helt underbar. Blommor miljö både så fin både för människor och bin. I butiken fann jag väldigt fin present. Och så roligt att få kika in i deras bo bikupa. Vill gärna återkomma.
Här har man verkligen satsat och tänkt hela vägen. Hembakat, gott och inte för dyrt. Personalen trevlig och stor parkering. Finns bara positivt att säga om detta utflyktsmål.
Trevligt,mysigt i vacker lantlig miljö. Vackra blommor, kul att läsa om bina och fin affär och fint cafe med mycket gott fika att välja på .
Kul koncept med honung i focus. Allt från godis till schampo och hudlotion med honung involverat. Trevliga kunskaps quiz om bin och en bikupa i glas som visar huvudaktörernas gedigna arbete i sin tillverkning av honung. Mycket uppskattat av både barn och vuxna. Matservering med bipizza och Cafe finns också. Väl värt ett besök.
Fint utflyktsmål! God fika i mysig, gammaldags miljö och mycket intressant BI-information i rolig butik full med BI- saker!
Det finns många olika saker som man kan göra här. Man kan bland annat: Kolla och köpa saker i deras affär där nästan allting är gjort av honung och bivax. Man kan fika i deras café där det finns ett ganska stort utbud av fikabröd och drycker. Man kan äta i deras restaurang där de har olika maträtter med honung t.ex. pizzor och pajer med honung på. Och man kan åka på en bi safari och vara nära bina och bikuporna och testa att vara en biodlare.
Härlig bigård, produkter som innehåller honung, bivax osv. Väldigt kunnig personal. Märks att de älskar det de gör
Jättemysigt ställe, God mat, God fika och supertrevlig samt serviceminded personal. Helt ok priser också.
Comment on this business

to add Tavlebords Honungsgård map to your website;