facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Taxinge Krog

Taxinge Krog

Story

Välkomna till Taxinge Krog!

Här försöker vi göra saker lite annorlunda. Vi vill att er måltid ska vara okomplicerad och god, en fröjd för öga och gom. Vi vill stödja småproducenter i vårt närområde och jobbar nära med några få fantastiska människor som vi tar det mesta av våra produkter ifrån. Det betyder också att vi följer säsongen, vilket både begränsar och berikar oss. Råvaror från växtriket dominerar menyn som ändras varje vecka. Dryckeslistan är kort men välsmakande. Kom in, sätt er ner och lita på oss!

/Gustav

Address: NÄSBY HANDEL, 155 93 Nykvarn
Phone: 0159-70017
City: Nykvarn
Zip Code: 155 93


Reviews
Lugnt, skönt, snabb service och god mat. Här får även hunden vara med. Topp! Topp!
Åt deras 3-rätters lunch o det var bland det godaste jag ätit och jag har ätit på ganska många ställen. Särbon åt hemgjord hamburgare på närproducerat tjurkött och det var lika gott.Supermysig lokal. Rekommenderas starkt.
Bästa salladen jag ätit i mitt liv hittills.
God mat, eget mikrobryggeri och trevliga människor. Här vill man äta.
Dyra men helt fantastiska Pommes. Kan varit den godaste Pommes:en jag någonsin ätit! Lite väl dyra och man fick lite lite, men ändå helt klart värda pengarna.
Fantastiskt mysigt ställe med en ägare som bryr sig enormt om både maten och gästerna! Både smashburgaren och vegoalternativet var makalöst goda och av yttersta kvalitet. Kommer lätt åka hit igen, rekommenderas varmt!
Mycket trevligt och god mat och hembryggd APAIPA.
Otroligt god tjurburgare och deras friterade hallomi med honungsdipp kommer jag drömma om. Ett måste stanna till här och äta. Var för mätt för efterrätt men kommer tillbaka!
Ett pittoreskt litet brygghus med en genuin personlig atmosfär! Vällagad mat och egenbryggd öl Dessutom lite mer otippat, fina viner
Vällagad prisvärd mat i en väldigt rustik och trevlig miljö med fantastiska värdar och framför allt fokus på god öl!
Comment on this business

to add Taxinge Krog map to your website;