facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Team Sharifi

Team Sharifi

Story

Våra ledord är: Service , Engagemang, Erfarenhet

Kliniken är ansluten till Praktikertjänst och Försäkringskassan.
Vi arbetar i team där hela teamet är engagerat i patientens tandvård. Vi lägger mycket vikt på förebyggande tandvård där våra tandhygienister och profylaxtandsköterskor spelar en viktig roll. Kontinuitet är nyckelord inom frisktandvård och därför är vår ambition att patienten träffar samma vårdgivare varje gång. Det ger en bättre kontakt mellan patienten och vårdgivaren.

Hos oss kan hela familjen få tandvård. Vi erbjuder fri barn- och ungdomstandvård (tom det år patienten fyller 19). Vi har nära samarbete med tandregleringskliniken i Karlstad. En specialist kommer till oss en gång per termin för konsultation.

Mission

Friska tänder hela livet med Vålbergs teamet.

Products

Bra kvalitativt tandvård

Address: Brattgårdsgatan 36, 66452 Vålberg
Phone: 054547690
City: Vålberg
Zip Code: 66452



related searches:
Similar places near
ESS Foto - Emelie Spjuth Svärd ESS Foto - Emelie Spjuth Svärd 2 km Fotografering och fotokurser i lantlig miljö, bara ca. 15 minuter utanför Karlstad. ...
Reviews
Mycket proffsig och god hjälp. Vet en väninna som reser ända från Göteborg för att komma till Behzad. Jag själv är inte precis glad i tandläkare men extremt nöjd med mitt första besök där.
Otrolig bra personal , aldrig några problem att skaffa tider, alla är så himla trevliga, rekommenderar verkligen detta ställe.
Trevlig kundmotagning så skulle alla va
Hutlösa priser. Arrogant tandläkare. Hårdhänt. Har bytt till annan tandläkare privat i centrala Karlstad.
Comment on this business

to add Team Sharifi map to your website;