facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Team Sportia

Team Sportia
Address: Dialoggatan 2 , Huddinge 141 75, AB, SE
Phone: +46 8 531 810 81
City: Huddinge
Zip Code: 141 75


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-18:00


related searches: Team Sportia Outlet, Team Sportia öppettider, Team Sportia Stockholm, Stadium, Team Sportia Uppsala, Team Sportia Skor, Team Sportia Backaplan, Team Sportia Göteborg
Similar places near
Decathlon Decathlon 906 meter Märkliga storlekar på badkläder och oengagerad personal. Fungerar om du har full koll...
Reviews
Jag har köpt online en vandringsskor och skulle hämta ut från butiken i kungens kurva. Jag väntade nästan en kvart men tyvärr kom inte någon personal för att hjälpa mig . Jag gick till annan avdelning och brättade till personalen och deras bemötande var fruktansvärt. De sa det inte finns resurser tillräckligt pga pandemi . Jag tänkte om ni har inte tillräckligt personal , varför ni har online köp på internet?killen som var i avdelning bredvid vapen avdelning var väldigt otrevlig och ville inte hjälpa själv . I slutet det var en annan personal som försökte lunga ner sin kollega och hjälpte mig . Jag rekommenderar inte alls xxl kungens kurva till någon eftersom de är inte kunniga .
Skulle reklamera vandringsskor som läckte trots att de var av Gore Tex och jag betalat för extra impregnering. Expediten såg väldigt tveksam ut men gick iväg med dem och efter ca 15 minuter kom hon tillbaka. Hon hade haft skorna under vatten och enligt henne läckte de inte. Jag hade varit ute samma dag och blev genomblöt i fötterna. Har tidigare haft både Salomon och Reebok och de har klarat regn alldeles utmärkt. När jag frågade vad den ansvarige i butiken hette vägrade hon lämna ut namnet, enligt lagen behövde hon inte göra det. Någon reklamation kunde hon inte ta emot. Totalt värdelöst mottagande. Rekommenderar absolut INTE!
Jätte dåligt bemötande om man vill byta en produkt. Kastade kvittot men betalade med kort. Kommer aldrig tillbaka hit och kasserar mina Adidas tofflor med fabriksfel ena tofflan var mindre Säkert att andra har vart med om det! Ps: Ska försöka hemma med hårtorksknepet innan jag kastar dem... Det lånar sig inte att åka hit en tredje gång, bor för långt borta.
Mycket trevlig personal. Fick så bra hjälp idag när jag köpte skidor. Kunnig och hjälpsam kille. Trots att de hade många kunder och att man fick vänta en stund så var det så värt det för att hitta något som passade mig perfekt!
Ja det blev lite struligt ..att jag beställde en vara online ,och hämta i butik men . Kom ingen sms. , Men huvudsaken så löste sig sitvationen sig snabbt. Och köpte den i butik. Jag är väldigt nöjd för den ,.
Mycket saker för olika sporter och jakt. Rea på fodrade gummistövlar fanns bara stora nummer kvar så jag åkte till Sickla XXL. Däruittade jag rätt storlek
Stort utbud men absolut inte billigast på sina varor
Suverän service, köpte ett par dyra men superbra vandringsskor. Med hjälp av en personal.
Bra outdoor grej ok r bra .extra bra verkstad för cykel .då jag själv lämnade in min .har gjort det 2ggr.mycket kunnig cykel verkstad.prisvärd
Som alla andra XXL. Massor av prylar. Överallt. Det enda negativa och en stor grej egentligen är att de har de stora märkena men de har inte 2de senaste modellerna nödvändigtvis.
Comment on this business

to add Team Sportia map to your website;