facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Team Transportbilar VW - Michelsens Bil

Team Transportbilar VW - Michelsens Bil

About

Team Transportbilar är i grunden säljare, servicerådgivare & transportbilsmekaniker.

Öppettider: Måndag - Fredag: 09.00-17.00

Story

Transportlösningar för alla branscher!

Volkswagenorganisationen har en lång erfarenhet av att påbygga, specialinreda och utrusta nyttofordon för skilda uppgifter till små och stora företag, organisationer, stat, landsting och kommuner.

Kundspecifik anpassning av transportbilar, lastbilar och personbilar har funnits i lika många år som bilen själv.
Den första levererade Volkswagen i Sverige köptes av telemontören Olof Holmgren 1948. Istället för baksäte fick bilen en inredning för verktyg och instrument.

Det finns i Sverige och utomlands ett mycket stort antal företag som gör påbyggnationer och modifieringar av bilar. Antalet olika byggnationer är oändligt. I Volkswagens organisation har vi samlat ihop en mängd byggnationer av både enklare och mer avancerad typ som vi erbjuder.

Varmt välkomna in till oss för mer information.

Hälsningar Team TransportVW

Address: Simrishamnvägen 46, 273 23 Tomelilla
Phone: +46 417 281 00
City: Tomelilla
Zip Code: 273 23



related searches: Team transportbilar vw michelsens bil review, Michelsens Bil begagnat, Michelsens Bil Ystad verkstad, Tomelilla Bil, Begagnade bilar Tomelilla, Begagnade bilar Ystad
Similar places near
Tomelilla Lackcenter Tomelilla Lackcenter 355 meter Allt inom Lackering
Tryde Bilservice AB Tryde Bilservice AB 912 meter Toppenbra verkstad med skicklig och trevlig personal.
Österlens Lastvagns AB Österlens Lastvagns AB 1 km Service och mycket bra o trevlig personal och gör alltid sitt bästa för kunden
Tomelilla Bilcenter Tomelilla Bilcenter 1 km Jag blev rekommenderad till Tomelilla Bilcenter av min pappa som lämnade in deras myc...
Alans Bil i Tomelilla AB Alans Bil i Tomelilla AB 3 km Köpte en bil där och är jätte nöjd rekommenderas.
ATV World Sweden ATV World Sweden 4 km Värt ett besök, kommer köpa truck här!
Jims Tuning Jims Tuning 6 km Mappning/Effektmätning på 2WD bromsbänk i södra Skåne/Österlen.
Reviews
Vår säljare Andreas var topp! Snabba svar och allt han lovade uppfylldes! Super nöjda med allt. Rekommenderar dem verkligen.
Kanon bra service Fixade till service snabbt På vår Audi God kundservice från att lämna till att hämta bilen . Även bra med låne bil Känns tryggt Tack
Mycket vänlig och informativ personal.
En dyr besvikelse. Felaktigheter i serviceboken och serviceindikatorn ej återställd efter servicen. Rekommenderades att byta rostiga styrservorör och rostigt oljetråg på en åtta år gammal Audi till en kostnad av +17000 kr. Vid besök på annan verkstad visade det sig vara två rör till automatlådan som faktiskt behövde bytas, inget annat och till kostnaden 4000kr. Kundmottagaren hanterade misstaget på ett bra sätt men i övrigt ingen förklaring eller kompensation för misstaget av någon ansvarig, kunde stått mig dyrt om jag inte kollat själv så var försiktig.
Jag vill meddela att jag har fått väldigt bra bemötande och service av Michelsens bil vid lackeringen av min VW Golf.
Trevlig personal, väl utfört arbete. Rekommenderas varmt.
Rent o fint,brukar hämta reservdelar där
Väldigt bra verkstad lyssnar på ens fel o åtgärda mina problem på min Audi A6 via garantin . Det lönar sig byta verkstad! Tack för bra service Tomelilla!
Efter mitt senaste besök så reviderar jag betyget från 2 till 4. Alla var väldig trevliga och seriösa i bemötandet bilen funkade dessutom fint. Hade det varit lite lättare att boka tiden så skulle de blivit 5 stjärnor. Rev. 20181020 efter ännu ett besök så höjer jag till en 5:a fixade mina akuta problem med bilen snabbt och bra. Snyggt jobbat!
bokade möte för att se på bil. möts av säljare som ljuger och pratar om hur stort intresset för bilen varit och att den precis blivit såld.??? köpt av bilhandlare.!! behövs det mer för att aldrig vilja prata bil med Michelsons igen??
Comment on this business

to add Team Transportbilar VW - Michelsens Bil map to your website;