facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Teater Martin Mutter

Teater Martin Mutter

About

Teater Martin Mutter är en fri teater i Örebro med fokus på teater för barn och unga. Vi spelar både på egen scen och på turné.
För tillgänglighet se http://martinmutter.com/tillganglighet/

Story

Teater Martin Mutter är en fri teater i Örebro med fokus på teater för barn och unga. Vi spelar både på egen scen och på turné och varje år spelar vi ca 250 föreställningar runt om i landet.

Vi gör våra föreställningar nära vår målgrupp och använder oss alltid av referensgrupper som vi möter både i samtal och praktiskt arbete. Vi hämtar gärna material direkt från de ungas verklighet och arbetar oftast med nyskriven dramatik. Vi tror på den nära kontakten i mötet med publiken och har alltid en begränsad storlek på publikgrupperna. Vi erbjuder ett scenrum att förundras över, i visuella och formstarka föreställningar.

Vi ser på teater som en avgörande kraft i samhället – att konsten har stor betydelse för att samhällsutvecklingen ska vägledas av humanistiska värderingar.

Teatern är organiserad som en ekonomisk förening, Martin Mutter Produktion Ekonomisk Förening och föreningsstämman är högsta beslutande organ. Föreningen har verksamhetsstöd från Statens Kulturråd, Örebro kommun och Region Örebro län. Vi är medlemmar i Teatercentrum och Svenska Assitej.
Verksamheten leds av en teaterchef/konstnärlig ledare som arbetar på uppdrag av föreningens styrelse.

Lokalen
Vår teater ligger i Grenadjärstaden på norr i Örebro. Här har vi en vacker och funktionell teaterlokal med plats för 120 personer i publiken.

https://martinmutter.com/tillganglighet/

Address: Beväringsgatan 6, 70365 Örebro
Phone: 019-101024
City: Örebro
Zip Code: 70365


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Martin Mutter personal, Återvinningscentralen Martin Mutter
Similar places near
Tisdagsträffar i Wadköping Tisdagsträffar i Wadköping 1 km Riktigt mysigt. Var där med mina barn och trots att många saker var stängda var det ä...
Nya Teatern - Amatörteaterförening Nya Teatern - Amatörteaterförening 1 km 3 lörorika dagar i Örebro. ATR ..proffsigt allt och underbara lokaler.
Örebro Läns Teater Örebro Läns Teater 2 km Tyvärr tyvärr måste jag ge Örebros Teater detta betyg. För en månad sedan så besökte ...
Örebro länsteater Örebro länsteater 2 km Bra teatrar. Några är lite för långtråkiga men de flesta är riktigt spännande!
TEATERVALVET TEATERVALVET 2 km Teatervalvet är en fri teatergrupp, med målet att förgylla Örebro med sagor både för ...
Hjalmar Bergmanteatern Hjalmar Bergmanteatern 2 km Fin teater med gammal stil bra sittplatser man ser bra överallt bra läge vid OLofs P...
Örebro Riksteaterförening Örebro Riksteaterförening 2 km Spännande saker händer här!
Reviews
Trevlig föreställning. "Miserabel jul"
Trevliga små teaterpjäser med duktiga skådespelare visas på denna teaterscen som ligger i Grenadjärstaden. Grenadjärstaden var en gång i tiden kaserngården för det regemente I 3, som låg i Örebro.
Bjuder alltid på intressant teater.
spännande produktioner på gång verkar det som.. bör besökas minst en gång
Mysig lokal och bra teater.
Mycket trevligt och intressant
Comment on this business

to add Teater Martin Mutter map to your website;