facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Teatergalleriet

Teatergalleriet

About

Teatergalleriet är ett konstgalleri som drivs av en ideell förening och arbetar utan vinstintresse. Vi finns centralt i Kalmar vid Larmtorget.

Story

Teatergalleriet är ett konstgalleri som drivs av en ideell förening och arbetar utan vinstintresse. Vi finns centralt i Kalmar vid Larmtorget. Föreningen bildades 1984.

I vår målsättning ingår att ge yrkesverksamma konstnärer möjlighet att disponera en utställningslokal i Kalmar och att främja allmänhetens intresse för konst och konsthantverk av god kvalitet.

Du kan också bli medlem i Föreningen Teatergalleriet. Du bjuds in till medlemsaktiviteter och konstresor och vid varje årsmöte deltar du i vårt konstlotteri. Kontakta oss för mer information.



"Teatergalleriet är ett konstgalleri som drivs av en ideell förening. Vi finns centralt i Kalmar vid Larmtorget. Föreningen bildades 1984.I vår målsättning ingår att ge yrkesverksamma konstnärer möjlighet att disponera en utställningslokal i Kalmar och att främja allmänhetens intresse för konst och konsthantverk av god kvalitet. Vi tar 25 % inkl moms av försäljningen av verk för att driva galleriet.Du kan också bli medlem i Föreningen Teatergalleriet. Du bjuds in till medlemsaktiviteter på galleriet och vid varje årsmöte deltar du i vårt konstlotteri. Kontakta oss för mer information."
Address: Olof Palmes gata 1, 39232 Kalmar, Suède
Phone: 0480 29901
City: Kalmar
Zip Code: 39232


Similar places near
Rotundan Rotundan 224 meter Kalmars minsta konsthall.
Magasinet Magasinet 247 meter En fräsch oas i ett landskap av parkerade bilar. Skön musik och utsikt över Kalmar Sl...
Galleri Monica Strandberg Galleri Monica Strandberg 440 meter Ambitionen är att vara en mötesplats för intressant samtidskonst.
Galleri Jenny Galleri Jenny 599 meter Galleri på Esplanaden i Kalmar. Oljemålningar i storlek XL, 100X100 cm eller 89x116 c...
Konstkällan Kalmar Konst & Inramning Konstkällan Kalmar Konst & Inramning 925 meter Trevligt bemötande o god service med stort urbud på ramar o ett mångfaldigt galleri. ...
Lindöateljéerna Lindöateljéerna 1 km Underbara konstnärer
معرض كالمار للكتاب العربي - Kalmar arabiska bokmässan معرض كالمار للكتاب العربي - Kalmar arabiska ... 5 km معرض كالمار للكتاب العربي أكثر من 7000 عنوان في مختلف المجالات -كتب من 80 دار نشر ع...
Galleri Svalan Galleri Svalan 30 km Charmigt galleri med spännande utställningar av hög kvalitet!
Reviews
Inte så värst intresserade av att det kommer personer som vill titta på utställningen. Såg inte av snubben alls knappt utan han satt i ”köket”.
Skysta utställningar.
fina utställningar, fint läge
Comment on this business

to add Teatergalleriet map to your website;