facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TECHNORD robotgräsklippare

TECHNORD robotgräsklippare

About

Technord.se är specialiserade på robotgräsklippare & robot produkter. Tillhandahåller installationer samt service, reservdelar.

Story

TECHNORD är ett företag i Bollnäs som erbjuder Dig miljövänliga och smarta produkter och lösningar för ditt hem och din trädgård.
Vi har i vår webbshop ett stort urval av bl.a. robotgräsklippare, robotdammsugare och trädgårdsredskap. Tillhandahåller även personlig service och installation.
Vi sätter alltid Dig som kund i centrum och strävar alltid efter att vi tillsammans ska hitta de produkter som kommer att underlätta just för Dig i din vardag och att du som kund ska känna dig trygg i ditt val.

TECHNORD är importör/generalagent för TECH Line robotgräsklippare som efter många års erfarenhet utvecklas tillsammans med Zucchetti Centro Sistemi i Italien.
Vi är även servicepartner för STIGA Autoclip, AMBROGIO, WIPER och ALPINA robotgräsklippare.

Vårt gedigna arbete och pålitliga service gör oss till ett självklart val oavsett om det kommer till service, reparation eller inköp av utrustning.

Ring eller maila oss gärna för personlig produktrådgivning eller service/support.



"TECHNORD sweden AB är importör av varumärket TECH Line robotgräsklippare som tillverkas och utvecklas i Italien av Zucchetti Centro Sistemi SPA. Tillhanda håller reservdelar och support till robotgräsklippare tillverkade av Zucchetti Centro Sistemi SpA.Vi utför även konsulttjänster inom vindkraft där felsökning och underhåll av vindkraft verk är i fokus."
Address: Hamrevägen 5, 82134 Bollnäs
Phone: 010-101 01 57
es.dronhcet@ofni
City: Bollnäs
Zip Code: 82134



related searches: Technord robotgräsklippare reviews, Reservdelar robotgräsklippare, NEXTTECH robotgräsklippare, Stiga robotgräsklippare reservdelar, Wiper robotgräsklippare reservdelar, TECH Line robotgräsklippare, Stiga Autoclip M7 batteri, NEXTTECH D X2
Similar places near
Hyrtech AB Hyrtech AB 814 meter Städmaskiner och truckar för alla behov. Ni kan välja att köpa er maskin eller att an...
Eltjänst AB Eltjänst AB 1 km Lovar att komma men lyser med sin frånvaro
Helsinge Makers Helsinge Makers 2 km Goa människor. Ok maskiner. Bra att jobba eller slappa.
Reviews
Trevliga gubbar där.
Comment on this business

to add TECHNORD robotgräsklippare map to your website;