facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Teddytassens Kanin & Gårdsbutik

Teddytassens Kanin & Gårdsbutik

About

1000 produkter till kanin, marsvin, hamster och mus. LÄGSTA PRISGARANTI =) Välkommen in i webbutiken! http://www.teddytassen.se

Story

Välkommen till Teddytassens Facebooksida!

Ska du köpa kanin? Eller har du kaniner, marsvin, hamster, mus, råttor eller andra smådjur? Vi föder upp kaniner av raserna dvärgvädur och hermelin och har över 1000 smarta produkter till din älskling i vår webbshop på http://www.teddytassen.se. När du åker på semester kan ditt djur bo hos oss på vårt smådjurs- och kaninpensionat.

Gilla vår sida så blir du först att få de senaste erbjudandena, videos och foton på kaniner.



"Hos oss köper du din kanin och alla tillbehör till din kanin och andra små djur. Vi älskar kaniner och har mycket lång erfarenhet av kaniner och kaninuppfödning. Vi ger dig råd om hur kaninen och du får ett riktigt bra liv tillsammans. På vårt kanin- och smådjurspensionat kan du lämna din kanin när du åker på semester. Vi hjälper även till med kloklippning. Kan du inte komma till oss under våra öppettider kan du boka en tid eller beställa varor för avhämtning i våra avhämtningslådor. Välkommen till oss!"
Address: Hålan 245, 449 90 Nōl, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031-13 01 13
City: Nol
Zip Code: 449 90


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:00


related searches: teddytassen kanin, teddytassen facebook, teddytassen kaninbur, kanintillbehör, kaniner till salu, teddytassen kennel, teddytassen fri frakt, kanin tillbehör webshop
Reviews
Skulle jag skaffa en kanin så vore det från detta ställe! Så sociala och snälla kaniner! Rent och fräscht i burarna. De driver ett kaninpensionat oxå. Stort plus att hon säljer kaniner som behöver omplaceras till nya hem! Mycket trevligt och professionellt bemötande!
Trevlig personal och trevlig atmosfär : kan stark rekommendera för alla som har kaniner marsvin mm
Vi köpte världen sötaste kanin och en kaninbur. Så oerhört hjälpsamma och kunniga. Värt var enda krona! Tack för hjälpen
Super mysig butik. Vi adopterade en kanin och tycker att personalen var riktigt kunniga och brydde sig genuint om kaninerna och att dem kommer till rätt människor.
Kunniga duktig personal känns toppen helt klar bättre än Zoo affären hemma. Samt våra kanin e i goda händer hoppas vi håller kontakten o kanske t.o.m lämnar in han på hotellet ert för kaniner så han får vara *hemma *om vi åker bort. Tack för gott bemötande o kunnande.
De kunde ta hand om våra kaniner med kort varsel när vi skulle på semester. Fina burar och tussarna verkar ha haft det bra!
Wow, vilken bra service alltså, alla som läser denna recension, måste åka hit, alla är jättetrevliga här, och detta är en kaninälskares dröm.
Jätte bra trevlig personal man känner dig trygg ha sina djur där så Molly och Zingo kommer ha de så bra
Mycket bra och absolut nödvändig affär för mig som kaninägare. Har handlat alltifrån hus, leksaker, nyttiga godsaker till hö här. Just det närproducerade ekologiska höet Teddytassen säljer håller högsta kvalitet och beställs till min kanin varje månad. Fin service och snabba leveranser, rekommenderas!
Mycket kunnig personal. Hjälpsam och trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Teddytassens Kanin & Gårdsbutik map to your website;