facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tegnérs Cafe

"Hantverksbageri med kärlek"
Address: Nyängsvägen 3 , Botkyrka 146 30, AB, SE
City: Botkyrka
Zip Code: 146 30


Similar places near
BUREK Fittja BUREK Fittja 5 km Fantastiskt god burek! Väl värt en omväg! Vi fick med oss en stor burek i pizzakarton...
Reviews
Vilken nonchalens av personalen! Inte ett tack inget intresse absolut ingenting. Det är så synd för smörgåsarna, brödet, bakelserna är så farligt goda, en fröjd för ögon o mage men snälla skärp er något. Jag kommer långt ifrån för o köpa här o fika. Skulle göra det ännu oftare om någon vilja till service fanns. Mvh
Alla andra fik kan slänga sig i väggen, det här är Botkyrkas pärla! Det finns genuin kärlek i allt de skapar och det smakar fantastiskt! Man blir dessutom alltid trevligt bemött
Tegnérs bageri är ett perfekt exempel på kvalité. Deras bakelser, bröd och mat håller hög standard och smakar gott. Alltid trevlig personal.Mat: 4/5
Väldig goda bakelser, trevlig stämning och mysig ställe MEN personalen verkar ha tröttnat på sitt jobb, hörde varken ett hej eller varsågod annars gillade jag stället. Jag hoppas att de tar till sig och kan välkomna sina kunder med ett glatt HEJ!
Älskar! Extremt fräsch och god mat och bakverk, Väl gjort och bra produkter i Även om priserna kanske är lite överdrivet dyrt så är det värt de!
Vi i min familj är regelbundna besökare och har varit det i flera år. Vi besöker bageriet relativt ofta för att köpa bröd, fika och tårtor vid födelsedagar. Alltid jättegott, men senaste gången vi köpte tårta var den djupfryst i mitten. Förståeligt att tårtorna läggs i frysen, men hade önskat att de var tinade innan man hämtar dem.
Åt en kanelbulle med några kompisar. Trevligt ställe. Cykelställ precis utanför. Bara bra. Lite dyrt kanske. Vegetariska alternativ: Bullar är vegetariska.
Toppenfint litet bageri, otroligt välbesökt - med god anledning. Jag åt en väldigt god red velvetsemla som kan vara det godaste jag ätit. Kaffet är mörkrostat, vilket jag inte föredrar, men överlag var stämningen bra och personalen väldigt trevlig.
Mysigt ställe, lite besviken på maten men bra service.Mat: 2/5
Jättemysigt ställe, men varierat utbud. Detta gör att det är roligt att komma tillbaka och testa nya saker. Fina lokaler och bra servis.
Comment on this business

to add Tegnérs Cafe map to your website;