facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telenor Sverige

Telenor Sverige

About

Vi erbjuder ett brett sortiment av mobiltelefoner, abonnemang och tillbehör. Testa dig fram på våra mobiler innan du bestämmer dig. Välkommen till Telenor!



"På Telenor i Skärholmen hittar du allt du behöver inom telefoni, bredband och tv. Vi ser fram emot att hjälpa dig med de behov din livsstil kräver vad gäller det digitala livet. Du är välkommen in för att hitta den senaste modellen av mobiltelefoner från Samsung och iPhone. Vi erbjuder också service för surfplattor, tv och bredband. Vi ser fram emot att hjälpa dig!"
Address: Storholmsgatan 17, 127 48 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 020-222 222
City: Skärholmen
Zip Code: 127 48


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Telenor mina sidor, Telenor Stream, Telenor Företag, Telenor bredband, iPhone 13 Telenor sverige, Telenor telefonnummer, Telenor abonnemang, Telenor Sverige email
Similar places near
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 170 meter Svårt att komma in, långa köer!
Reviews
Fick jättebra hjälp utav tjejen i kassan. Riktig stjärna.
Tydligen uppdaterar de inte sina öppettider på Google Maps eller Apple Maps. Ska vara öppet till kl 19, men de stängde tydligen innan 18.15 då vi kom hit! Dåligt!
Sämsta service av den tjejen som skulle hjälpa oss. Istället för att hjälpa oss stod hon och prata om.sin privat liv med kollegan . Ni borde se till att anställa folk som vet vad service och kundbemötande betyder Vi fick vänta jätte länge och vi fick noll hjälp med det vi ville. Trist att den andra säljaren som brukar alltid ge så bra service va ledig .
Mycket svag signal på telefonen. Telefonsamtalet avslutas i hissen !!! Wi-fi-routern i huset har en mycket svag signal även om lysdioderna är alla på !!!
Telenor höjde priset plötslig till 520 kr i mån då ville jag avsluta mitt bredbandsabonnemang. Nu måste jag skicka tillbaka lånad utrustning som ex router Telenor wifi-router i4882 Technicolor TG784n Technicolor TG789vac Technicolor TG799vac Technicolor TC4210 " jag vet ej vart de är" Om utrustningen inte returneras till dem kommer jag att betala 500 kr.
fruktansvärt dålig service. lämnar in min 20 dagar nya mobil som plötsligt stänger av sig. Lämnar in den för reparation på garantin, får ingen lånemobil. Har nu efter mer än 1 månad fortfarande inte fått tillbaka mobilen. var där i måndags för en vecka sedan och då lovades det att butikschefen skulle ringa tillbaka. Ingen återkoppling under hela veckan. Nu, en vecka och två dagar senare ringer han, eftersom jag ringt till telenors kundservice och påpekat problemet. Svaret jag får är att de inte vet vad som har hänt med telefonen eller vart den har tagit vägen. En service som är under all kritik.
Världens sämsta service. Båda i butik och på telefon. Personal har en inställning att lura folk. Jag känner mig blåst från dag ett för ett år sedan. Familj abonnemanget i sig ingen fel i men personaln har dålig bemötande så fört du klaga på nåt. De är trevliga så fört du visar att du ute efter nåt telefon eller abonnemang. Jag rekommendera fråga satt alt dem vill sälja till dig.
Generellt är Telenor lika värdelöst som vilken annan operatör som helst. Gör lite som dom vill med sina abonnemang. Helt plötsligt tyckte dom att det jag hade inte var något som kunderna efterfrågar, så vips fick jag samma villkor fast dubbelt så dyrt. Säg den kund som vill betala mer och inte tvärtom.
Trevlig personal och bra service
Tog alldeles för lång tid innan allt var klart. För mycket merförsäljningsnack
Comment on this business

to add Telenor Sverige map to your website;